Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός σκότωσε την πρώην σύζυγό του και αυτοκτόνησε (photos/video)

Νέα γυναικοκτονία, με τον δράστη στη συνέχεια να αυτοκτονεί, σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ πρόκειται για έναν 38χρονο αστυνομικό που σκότωσε την 42χρονη πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το thestival, τα πτώματα εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών 27 στην Καλαμαριά, περίπου στις 8:15, ενώ είχε προηγηθεί κλήση για πυροβολισμούς στο 100.

Πήγε
τα παιδιά στο σχολείο, γύρισε και την εκτέλεσε

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο 38χρονος αστυνομικός υπηρετούσε σε διοικητική θέση ενώ του είχε αφαιρεθεί και το όπλο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή o 38χρονος πήγε στο διαμέρισμα της 42χρονης νωρίς το πρωί, πήρε τα παιδιά τους και τα πήγε στο σχολείο και στη συνέχεια επέστρεψε και με μία καραμπίνα σκότωσε την πρώην σύζυγό του. Αμέσως μετά έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

H γυναίκα είχε ήδη καταλήξει όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με μονάδα και γιατρό στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή και ο 38χρονος δράστης και αυτόχειρας.

Όπως μετέδωσε το Mega, η γυναίκα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα και φέρεται να δήλωνε ότι φοβόταν ότι θα τη σκότωνε…

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Για το περιστατικό η Αστυνομία αναφέρει ότι: «πρωινές ώρες σήμερα (12-09-2023), έπειτα από κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς, ανευρέθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς 2 ημεδαπά άτομα (38χρονος άντρας – 42χρονη γυναίκα) νεκρά».

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαλευκανθεί τι συνέβη.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Άνοδος της θερμοκρασίας και ισχυροί βοριάδες

Kακοκαιρία Daniel: Τι αναμένεται να ακριβύνει μετά τις καταστροφές (Video)

Μέγαρα: Κινηματογραφική διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα