Θεσμικός μέχρις εσχάτων

Τον… μοναχικό του δρόμο συνεχίζει ο εξ Ηλείας ορμώμενος βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος σε διάφορες περιπτώσεις έχει εκφράσει αντιρρήσεις σχετικά με τακτικές της κυβέρνησης.

Αυτή τη φορά ο έμπειρος κοινοβουλευτικός, με επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό, τον ενημέρωσε ότι δεν θα παραστεί στη σύσκεψη για τον έργο της κατασκευής του οδικού άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα με το αιτιολογικό ότι «σε μία τόσο σημαντική σύσκεψη για το μέλλον της Ηλείας και της Μεσσηνίας έπρεπε να έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι βουλευτές των περιφερειών αυτών που εκπροσωπούν

τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Θεσμικός μέχρι… τελευταίας ρανίδος ο Τζαβάρας, έστω κι αν με τη στάση του προκαλεί «πονοκεφάλους» στη Ν.Δ. Να σημειωθεί δε ότι από την ίδια σύσκεψη απουσίαζε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Κύκλοι του Μαξίμου επιχειρούν να υποβαθμίσουν την απουσία αναφέροντας πως «υπενθυμίζεται ότι για το συγκεκριμένο έργο επιδεικνύει διαχρονικά προσωπικό ενδιαφέρον ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς».

Διαβάστε επίσης:

Ο Σίμπα το κατσικάκι με τα αυτιά του… Ντάμπο έχει γίνει πλέον σταρ (Videos)

Βρετανία: Πρόταση μομφής καταθέτουν οι Εργατικοί – Στόχος η άμεση απομάκρυνση Τζόνσον (Video)

Νέες προειδοποιήσεις Πούτιν: Οι κυρώσεις συνεπάγονται καταστροφική αύξηση των τιμών για τους καταναλωτές

Keywords
Τυχαία Θέματα