Θα τους τρελάνει όλους: Γνωστός πολιτικός πέρασε σκληρό πορνό στο Twitter του - Το απέδωσε σε «λάθος του προσωπικού»

ΚΟΣΜΟΣ

Πραγματικός σάλος έχει προκληθεί από την κίνηση γνωστού πολιτικού να δώσει «like» σε tweet σκληρού πορνογραφικού περιεχομένου, το οποίο φυσικά ανέβηκε στο λογαριασμό του στο Twitter προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ο... ένοχος για την απίστευτη αυτή γκάφα είναι ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής του Τέξας και πρώην διεκδικητής του χρίσματος του κόμματός του για να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2016, Τεντ Κρουζ, ο οποίος, μάλιστα, θεωρείται ότι έχει και «σκληρές» χριστιανικές απόψεις για τα πράγματα.

Care to explain? @tedcruz pic.twitter.com/SlvWC5mr2i

Tommy Boy (@tommylitch) September 12, 2017

Το επίμαχο tweet σβήστηκε άρον-άρον από τον λογαριασμό του Κρουζ, ωστόσο ο ίδιος έγινε στόχος πολλών ειρωνικών σχολίων από τα ΜΜΕ και συναδέλφων του στη Γερουσία.

Όσο για τον ίδιο, υποστήριξε ότι πρόκειται για λάθος του προσωπικού του γραφείου του: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό μου στο Twitter», είπε στο AP, προσθέτοντας ότι «το "like" πατήθηκε κατά λάθος και ήταν λάθος».

Πάντως, κατάφερε να κάνει χιούμορ με την όλη κατάσταση, λέγοντας ότι «αν ήξερα ότι θα δημιουργούσε τέτοιο χαμό, θα το είχα κάνει ο ίδιος στα προκριματικά για τις προεδρικές εκλογές».

ΗΠΑΤεντ ΚρουζπορνόTwitterλάθοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα