Τατσόπουλος κατά Θάνου - «Φωτογραφίζει» τον διορισμό της στο γραφείο του Πρωθυπουργού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάληψη των καθηκόντων της προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού από την πρώην πρόεδρο του Άρειου Πάγου, Βασιλική Θάνου.

Μέσα από ανάρτησή του στο Facebook o συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος επιτέθηκε στον διορισμό της Βασιλικής Θάνου στο νομικό γραφείο του Πρωθυπουργού

και στην ουσία «φωτογραφίζει» τον τρόπο με τον οποίο διορίστηκε στην θέση αυτή.

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:

«Πλούσιο το φωτογραφικό ρεπορτάζ από το ετήσιο μνημόσυνο της Διάκρισης των Εξουσιών (να ζήσουμε, να την θυμόμαστε). Στις πρώτες δύο φωτογραφίες βλέπουμε την πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου (συμπλήρωσε προ ημερών το συνταξιοδοτικό όριο ηλικίας) στα βαφτίσια της κόρης του διαχειριστή της διαβόητης ιστοσελίδας Olympia.gr (ειδικευμένης σε character assassination πολιτικών αντιπάλων) και διακεκριμένου συμβούλου του υπουργού Εθνικής Άμυνας, μαζί με δύο εξίσου διακεκριμένους ομοφοβικούς ακροδεξιούς βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Τα ίδια βαφτίσια τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (τρίτη φωτογραφία). Στην τελευταία φωτογραφία βλέπουμε πάλι την πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου να αναλαμβάνει σήμερα καθήκοντα ως επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας του Πρωθυπουργού. Προφανώς τα γεγονότα είναι παντελώς άσχετα μεταξύ τους και κάθε συσχετισμός οφείλεται αποκλειστικά στην αχαλίνωτη φαντασία μας. Ευτυχείτε.»

Άρειος ΠάγοςΒασιλική ΘάνουΑλέξης ΤσίπραςΠέτρος Τατσόπουλοςδιορισμός ΘάνουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα