Τασούλας: Προνομιακή διαδικασία η Αναθεώρηση του Συντάγματος

Πολιτική

«Η Αναθεώρηση του Συντάγματος είναι μια προνομιακή διαδικασία, δεν γίνεται κάθε μέρα», τόνισε ο Κώστας Τασούλας μιλώντας στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε πως «το Σύνταγμα έχει σχέση με τη ζωή των πολιτών. Αφορά τη ζωή μας το Σύνταγμα, δεν είναι μία θεωρητική συζήτηση κάποιον πολύ παράξενων

ανθρώπων».

Απαντώντας σε ερώτηση για την επιμονή της ΝΔ για το άρθρο 16 στο οποίο δεν έχει συναίνεση ο κ. Τασούλας τόνισε: «Το άρθρο 16 δεν είναι νομικό θέμα, είναι ζήτημα να συμβαδίσει η Ελλάδα με τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, όχι μόνο του προηγμένου, στο να έχει τη δυνατότητα όχι την υποχρέωση να έχει ιδιωτικά πανεπιστήμια.».

Τόνισε μάλιστα πως η Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές θα σταθμίσει αν θα προχωρήσει σε αναθεώρηση των άρθρων που θα σταλούν από την παρούσα Βουλή.

Ξεκαθάρισε ακόμα πως «αυτό που έγινε στην προχθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή δεν αποφάσισε ποια άρθρα θα αναθεωρηθούν, αποφάσισε ποια δεν θα αναθεωρηθούν. Εκκρεμεί η ψηφοφορία της 14ης Μαρτίου η οποία θα είναι οριστική ως προς το ποια άρθρα θα σταλούν στην επόμενη αναθεωρητική Βουλή εφόσον συγκεντρώσουν από 151 και πάνω».

Κώστας ΤασούλαςΣΥΡΙΖΑΚυβέρνησηΝΔΒουλήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα