Τάκης Βαμβακίδης: Το ατύχημα στη σκηνή και το χειρουργείο

ΕΛΛAΔΑ

Ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης, ο οποίος συμπράττει φέτος στο σανίδι με τον hairstylist των celebrities Τρύφωνα Σαμαρά στην κωμωδία «Γόβα…Παρθένα», τραυμάτισε το πόδι του την ώρα που έπαιζε, με αποτέλεσμα να πάθει ρήξη μηνίσκου.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην παράσταση που δόθηκε στη Δράμα και ο ηθοποιός, παρότι πονούσε πολύ, συνέχισε κανονικά τη δουλειά του ως το τέλος, δίχως οι θεατές να καταλάβουν

τίποτα.

Το λάθος του, όμως, ήταν ότι δεν ποήγε αμέσως μετά. Νομίζοντας ότι επρόκειτο για έναν επιπόλαιο τραυματισμό, άφησε το πόδι του στην τύχη και έπαιξε σε ακόμη δυο προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου, στις Σέρρες και στο Κιλκίς.

Προχθές, οπότε ο πόνος έγινε αφόρητος, ο Τάκης Βαμβακίδης επισκέφθηκε τελικά τον γιατρό και η διάγνωση ήταν ρητή και κατηγορηματική: «Χρειάζεται άμεσα επέμβαση μηνίσκου». Πράγματι, το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πόντιος ηθοποιός μπήκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου έκανε το χειρουργείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίς, όλα πήγαν καλά και τις επόμενες ημέρες θα παραμείνει στο κρεβάτι προκειμένου να αναρρώσει. Όσο για την επιστροφή του στο σανίδι, αναμένεται να γίνει στις 3 Φεβρουαρίου στην Πτολεμαΐδα, ιδιαίτερη πατρίδα του Τρύφωνα Σαμαρά. Στη συγκεκριμένη παράσταση, μάλιστα, θα δώσει το «παρών» ανάμεσα στους θεατές και ο πατέρας του δημοφιλούς και πολυτάλαντου κομμωτή Θεοχάτηρης Σαμαράς.

Ο Τάκης Βαμβακίδης τόσο στην εν λόγω παράσταση όσο και σε εκείνες που θα ακολουθήσουν θα κινείται επί σκηνής με μπαστούνι ή πατερίτσα. Να θυμίσουμε ότι στην επιτυχημένη θεατρική κωμωδία του Δημήτρη Πιπερίδη «Γόβα…Παρθένα», που εκτυλίσσεται σε έναν οίκο ανοχής με τον Τρύφωνα σε ρόλο «διευθυντή,», πρωταγωνιστούν επίσης ο Αλέξης Παρχαρίδης και η Ίνα Τσικοπούλου, ενώ τα σκηνικά υπογράφει ο Γιώργος Λεπίδας.

Πηγή: Espresso

Τάκης ΒαμβακίδηςχειρουργείομηνίσκοςπαραστάσειςθέατροHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα