Τα Χανιά στη λίστα της Guardian για τους καλύτερους προορισμούς για σύντομες αποδράσεις

ΕΛΛAΔΑ

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές για την πλειοψηφία των Ευρωπαίων να έχουν τελειώσει, φαίνεται όμως πως ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται συζητήσεις αναφορικά με τους καλύτερους προορισμούς για μικρής διάρκειας διακοπών καθώς και για ιδανικούς προορισμούς για χειμερινές διακοπές.

Η βρετανική εφημερίδα Guardian δημοσιεύει τις 10 ευρωπαϊκές πόλεις τις οποίες εκτιμά ότι αποτελούν τους καλύτερους προορισμούς για μικρές αποδράσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Στη λίστα αυτή φιγουράρει και το όνομα

της πόλης των Χανίων καθότι αν και είναι γνωστά, η ομορφιά τους, όπως γράφει η εφημερίδα, είναι υποτιμημένη.

«Τα όμορφα Χανιά έχουν ένα υπέροχο παλιό λιμάνι χτισμένο κατά την εποχή της Βενετοκρατίας, που άφησε βαθιά τα σημάδια της στην αρχιτεκτονική, την κουλτούρα και την κουζίνα. Τα χανιώτικα πιάτα είναι θρυλικά στην Ελλάδα και υπάρχουν πολλές ταβέρνες και εστιατόρια για να τα δοκιμάσετε» γράφει η εφημερίδα προτείνοντας και συγκεκριμένα εδέσματα» γράφει η Guardian.

Συγκεντρωτικά η λίστα της Guardian είναι:

Kotor, ΜαυροβούνιοPlovdiv, ΒουλγαρίαPula, ΚροατίαPalanga, ΛιθουανίαOhrid, ΠΓΔΜAlesund, ΝορβηγίαΧανιά, ΕλλάδαPristina, ΚόσοβοTirana, ΑλβανίαOlbia, ΣαρδινίαΧανιάδιακοπέςGuardianευρωπαϊκές πόλειςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα