Σύζυγος Μητσοτάκη: Διαφανής η επιχειρηματική μου δραστηριότητα - Προσπαθούν να πλήξουν το σύζυγό μου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία το κυβερνών κόμμα θέτει σειρά ερωτημάτων για την επαγγελματική της σχέση με τον Σταύρο Παπασταύρου, εξέδωσε η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Η ίδια σημειώνει πως ουδέποτε έχει πάρει δουλειά από το δημόσιο και πως η επιχειρηματική δραστηριότητά της ήταν πάντα διαφανής.

Για το Σταύρο Παπασταύρου απαντά ότι ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας που είχε ιδρύσει αλλά δεν ήταν μέτοχος.

Σημειώνεται

ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντήσει αν υπήρξε εταιρική-επαγγελματική σχέση της συζύγου του Μ. Γκραμπόφκσι με τον Σταύρο Παπασταύρου και πως επαγγελματική δραστηριότητα της συζύγου του καταγράφηκε στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι:

"Η επιχειρηματική μου δραστηριότητα ήταν πάντα διαφανής. Ουδέποτε έχω πάρει οποιαδήποτε δουλειά από το Ελληνικό Δημόσιο.

Ο κ. Σταύρος Παπασταύρου ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας που είχα ιδρύσει. Δεν ήταν μέτοχος και σε κάθε περίπτωση επιτέλεσε άψογα τα καθήκοντά του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Όλα αυτά είναι γνωστά σε όσους σήμερα επιδιώκουν να με σπιλώσουν.

Τα χρόνια στα οποία αναφέρονται τα δημοσιεύματα ήμουν σε διάσταση με το σύζυγό μου.

Λυπάμαι πραγματικά που εμπλέκομαι σε μια επίθεση που ως μοναδικό στόχο έχει να πλήξει πολιτικά το σύζυγό μου.

Σε κάθε περίπτωση έχω επιφυλαχθεί να προσφύγω στη Δικαιοσύνη σε βάρος των λασπολόγων και των συκοφαντών μου".

ΜητσοτάκηςσύζυγοςΜαρέβα ΓκραμπόφσκιαπάντησηΣΥΡΙΖΑΠαπασταύρουHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα