ΣΥΡΙΖΑ: Τι λένε στο ΠΑΣΟΚ για την νίκη Κασσελάκη – Όλο το παρασκήνιο

Μάλλον την αυτοκριτική τους θα πρέπει να κάνουν στην Χαριλάου Τρικούπη μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς οι εκτιμήσεις τους έπεσαν τελείως έξω.  

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη, κορυφαία στελέχη έκαναν λόγο για «φούσκα» και δε μπορούσαν σε καμία περίπτωση να προβλέψουν ή στην καλύτερη περίπτωση να εκτιμήσουν το τι μπορεί να ακολουθούσε.

Από την άλλη η χθεσινή εξέλιξη στον ΣΥΡΙΖΑ

δεν έσκασε σαν… βόμβα καθώς τις τελευταίες μέρες και αφού δημοσκοπήσεις είχαν δει το φως της δημοσιότητας άρχισαν να αναθεωρούν. Υπενθυμίζεται πως στο Κίνημα – παρά το γεγονός ότι δεν είχαν κανένα σχόλιο – θεωρούσαν ότι θα νικήσει η Έφη Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές εκλογές.  

Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ερωτηθείς από το topontiki.gr για τους λόγους που κέρδισε ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για παθογένειες εντός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για έλλειψη αναφοράς των στελεχών του στην κοινωνία. Παράλληλα, το ίδιο στέλεχος θεωρεί ότι σε αντίθεση με όλους τους άλλους υποψήφιους ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για κυβερνητική προοπτική βάζοντας στο κάδρο του ως αντίπαλο τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ σε αυτό που διέφερε ήταν το γεγονός ότι οι συνυποψήφιοι του «κουβαλούσαν» την τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ.  

Όλα αυτά την ώρα που υπάρχουν φωνές εντός του ΠΑΣΟΚ οι οποίες τονίζουν ότι και την άλλη Κυριακή οι κάλπες είναι «άδειες» και πως οι εσωκομματικές εκλογές είναι πάντα απρόβλεπτες.

Το σίγουρο είναι ότι η τράπουλα στην Κεντροαριστερά ανακατεύεται και πως η μεγάλη μάχη για τον χώρο θα είναι οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου.  

Διαβάστε επίσης

Παππάς: «Θα αγωνίζομαι για την ενότητα της παράταξης» – «Απάντηση» με χαμόγελο για τον 2ο γύρο

Κασσελάκης: «Πάμε για τη νίκη» – Ραντεβού την επόμενη Κυριακή στις κάλπες

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Κάτι τρέχει με την καταμέτρηση στην Κουμουνδούρου

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Κασσελάκη – Όλο,syriza, pasok, kasselaki – olo