ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για την εξεταστική – «Πόντιος Πιλάτος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης»

Προσπάθεια συγκάλυψης εκ μέρους της πλειοψηφίας του «εγκλήματος» των Τεμπών καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, εμμένοντας στο αίτημά του να προσέλθουν οι ουσιώδεις μάρτυρες που έχουν πλήρη γνώση των συνθηκών του τραγικού δυστυχήματος. 

Οι βουλευτές του που μετέχουν στην εξεταστική επιτροπή σχολιάζουν και τη σημερινή κατάθεση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υποστηρίζοντας ότι επί της ουσίας ένιψε τα χείρας τους μεταθέτοντας την ευθύνη στον μοιραίο σταθμάρχη. 

«Τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου επέλεξε να παίξει ο Μ. Χρυσοχοΐδης

κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή, κρατώντας τη στάση «Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω». Εμφανίστηκε απόλυτα ταυτισμένος με την προσπάθεια συγκάλυψης από την κυβερνητική πλειοψηφία, ρίχνοντας την ευθύνη μόνο στον σταθμάρχη. 

Δεν ήξερε ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2019 λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα. Δεν ήξερε, ούτε άκουσε ότι την ημέρα του δυστυχήματος δεν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση, διότι η Κυβέρνηση, στην οποία ανήκει, δεν φρόντισε να αποκαταστήσει τη βλάβη. Παραδέχτηκε, όμως, ότι η διπλή γραμμή ΑθήναΘεσσαλονίκη παραδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση μομφής κατά του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής Δημήτρη Μαρκόπουλου από τη Νέα Αριστερά

Ένα νεύμα της Τέιλορ Σουίφτ θα… σώσει τις Ευρωεκλογές – Τι της ζήτησε ο Μαργαρίτης Σχοινάς

Μητσοτάκης: Ανοίγει τα χαρτιά του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών εν μέσω αναβρασμού στη ΝΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, – Πόντιος Πιλάτος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης,syriza, – pontios pilatos, michalis chrysochoΐdis