ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς περί ανιστόρητων – ΝΔ και VMRO είναι αδελφά κόμματα

Στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΕΒΕ στη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε λόγο για ανιστόρητους εντός των συνόρων για το θέμα της Βόρειας Μακεδονίας απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για νέες δικαιολογίες που πασχίζει να βρει  ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να αιτιολογήσει την άρνησή του επί χρόνια να κυρώσει

τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς του πρωθυπουργού «ανιστόρητοι» και κάνει λόγο για εθνικιστικές κορώνες που μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Νέες δικαιολογίες πασχίζει καθημερινά να βρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να αιτιολογήσει την άρνησή του επί χρόνια να κυρώσει τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία.

Τώρα εμφανίζει εαυτόν εκ των υστέρων «δικαιωμένο», λέει ότι έβλεπε την άνοδο του εθνικισμού στη γειτονική χώρα – ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι  αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και τα δύο στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα-, και τολμάει να κουνάει το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς περί ανιστόρητων και του θυμίζουμε ότι η Ιστορία έχει αποδείξει πως οι εθνικιστικές κορώνες μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν.

Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει τώρα και τα ρέστα. Γιατί δεν στέλνει μια επιστολή με αυτά τα επιχειρήματα και στην κ. Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν;» ​

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στον ΣΕΒΕ: Παράνομη και προκλητική η ρητορική της Βόρειας Μακεδονίας, τους την επιστρέφουμε

Λάρισα: Live η κεντρική εκδήλωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών – Ανδρουλάκης και Σμιτ παρουσιάζουν το πρόγραμμα του ΕΣΚ

Στην Καλαμάτα ο Χαρίτσης για τη δίκη του ναυαγίου της Πύλου – Έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας

Keywords
Τυχαία Θέματα