Τηλεθέαση καλοκαιριού το Σάββατο με πρώτο τον «Εκατομμυριούχο»- Η «Γη της ελιάς» κυρίαρχος την Κυριακή

Όταν το πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα του Σαββάτου έχει τηλεθέαση ούτε κάν 6% και μάλιστα είναι εκπομπή σε επανάληψη, γίνεται αντιληπτό ότι κόσμος πολύς πήγε περίπατο και είπε «byeeee» στην τηλεόραση.

Το Σάββατο ο ΑΝΤ1 μετέδωσε διπλό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Όσο πέρναγε η ώρα όλο και λιγόστευαν οι τηλεθεατές.

Η πρεμιέρα, για παράδειγμα, του τηλεπαιχνιδιού «My man can» στον Σκάι συγκέντρωσε κάτω από 450.000 τηλεθεατές.

Σε επανάληψη και

ο «Τροχός της τύχης» στην τέταρτη θέση του Top 10 της ημέρας και μια ακόμη επανάληψη, αυτή τη φορά της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στην πέμπτη θέση.

Ίσως με άλλες καιρικές συνθήκες, και όχι με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου οι αποδόσεις των προγραμμάτων να ήταν διαφορετικές. Έπαιξαν ρόλο και οι σχεδιασμοί των καναλιών για τη ημέρα.

Την Κυριακή ο δείκτης της Nielsen κινήθηκε ανοδικά. Ισχυρότεροι πόλοι έλξης τηλεθεατών οι σειρές μυθοπλασίας «Η γη της ελιάς» και «Famagusta» του Mega.

Τρίτη επιλογή ήταν το (επίσης) σε επανάληψη τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με ορατή διαφορά δυναμικότητας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Το «Survivor» έπιασε μόλις 5% και το έκτακτο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1- σφήνα στην ειδική έκδοση του τηλεπαιχνδίου «5χ5»- με την είδηση της κατάκτησης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από τον ΠΑΟΚ, μάζεψε κάτι λιγότερο από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού.

Στα αξιοπρόσεκτα της Κυριακής το ίδιο πλήθος τηλεθεατών το οποιο ενημερώθηκε από το δελτίο νοηματικής του Mega και συνέχισε αναλλοίωτο στο τηλεπαιχνίδι «The chase», το οποίο προβλήθηκε «κολλητά».

Διαβάστε επίσης:

Η ζέστη επηρέασε την τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου – Ξεχώρισαν Alpha και Mega

Έξι στις δέκα εκπομπές με σημαντική τηλεθέαση την Παρασκευή ήταν του Mega

Mega: Πρώτο με σχεδόν τέσσερις μονάδες διαφορά τηλεθέασης από τον ανταγωνισμό την Παρασκευή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση, Σάββατο, Εκατομμυριούχο-, Κυριακή,tiletheasi, savvato, ekatommyrioucho-, kyriaki