ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν άλλα 52 στελέχη – «Το κόμμα διόγκωσε το έλλειμμα αξιοπιστίας του»

Κείμενο νέων αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ, από το όργανο της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας και τις Συντονιστικές Επιτροπές ΟΜ Βόρειας Αθήνας δόθηκε στη δημοσιότητα δύο εικοσιτετράωρα μετά τη διάσπαση στην Κεντρική Επιτροπή.

Τα 52 στελέχη που υπογράφουν το κείμενο εξηγούν τους λόγους για τους οποίους πλέον δεν είναι εφικτή η αρμονική συνύπαρξη υπό τη νέα

ηγεσία. Οι ίδιοι είχαν συνυπογράψει και το κείμενο προαναγγελίας της διάσπασης με 1.300 υπογραφές της «Ομπρέλας», δύο εικοσιτετράωρα πριν από την Κεντρική Επιτροπή, στην οποία, σύμφωνα με αυτά τα στελέχη, «καταδείχθηκε με τον πιο σαφή τρόπο ότι τελικά οι ιδέες της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν χωράνε μέσα στον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ υπό την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη».

«Για όλους τους λόγους που αναλυτικά αναπτύσσονται στο κείμενο αποχώρησης των 46 μελών της ΚΕ αλλά και στο κείμενο των 1.300 που έχουμε συνυπογράψει παραιτούμαστε από το όργανο της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας, τις Συντονιστικές Επιτροπές ΟΜ Βόρειας Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά και από μέλη του κόμματος. Στα 4,5 χρόνια που πέρασαν μέσα από διαδοχικά κύματα κρίσης ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όχι μόνο δεν κατόρθωσε να αμφισβητήσει την ηγεμονία της ΝΔ και να αποτρέψει την άνοδο της ακροδεξιάς, αλλά διόγκωσε το έλλειμμα αξιοπιστίας του στην κοινωνία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την τριπλή εκλογική του συντριβή», αναφέρεται στο κείμενο αποχώρησης.

Αναλυτικά:

Λήψη

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές: Κλειδώνει τον Δεκέμβριο το εκλογικό σύστημα

Όχι στις προανακριτικές για τα Τέμπη λέει η κυβέρνηση – Έντονες αντιδράσεις

Ανδρέας Λοβέρδος: Επιστρέφω στην κεντρική πολιτική σκηνή

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Αποχωρούν, – Το,syriza, apochoroun, – to