Συντάξεις Νοεμβρίου 2023: Ξεκινούν το απόγευμα οι πληρωμές – Ποιοι πάνε πρώτοι ταμείο (video)

Από σήμερα (25/10) το απόγευμα αναμένεται να αρχίσει η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων για τον Νοέμβριο από τον e-ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα, παρότι έχει ανακοινωθεί ότι οι πρώτες πληρωμές θα γίνουν την Πέμπτη (26/10), όπως είναι γνωστό, τα χρήματα πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης, δηλαδή το απόγευμα της Τετάρτης (25/10).

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα τον κανόνα του διαχωρισμού των συνταξιούχων μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών, οι ημερομηνίες πληρωμής διαμορφώνονται ως ακολούθως:

Στις 26/10/2023, (τέταρτη τελευταία εργάσιμη
ημέρα του προηγούμενου μήνα), θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως ταμείων μη μισθωτών (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ) και οι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι (μισθωτοί & μη μισθωτοί) από 1/1/2017 και έπειτα (ν. 4387/2016).Στις 30/10/2023, (προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα), θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως ταμείων μισθωτών και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Οπότε πιο αναλυτικά, για την καταβολή των συντάξεων Νοεμβρίου ισχύουν τα εξής:

Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Νοεμβρίου θα διενεργηθούν για τους μη μισθωτούς την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου.

Πιο αναλυτικά:

Συγκεκριμένα:

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 26 ΟκτωβρίουΟ ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 26 ΟκτωβρίουΤο ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Νοεμβρίου θα διενεργηθούν για τους μισθωτούς τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα:

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο δηλαδή τη Δευτέρα 30 ΟκτωβρίουΤο ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις τη Δευτέρα 30 ΟκτωβρίουΤο ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 30 ΟκτωβρίουΤο ΕΤΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 30 ΟκτωβρίουΗ ΔΕΗ θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 30 ΟκτωβρίουΟι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι (μισθωτοί & μη μισθωτοί) από 1/1/2017 και έπειτα (ν. 4387/2016).Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τρίτη 31 Οκτωβρίου

Διαβάστε επίσης:

Χατζηδάκης στη Handelsblatt: «Η επενδυτική βαθμίδα είναι ένδειξη εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία»

Eurolife FFH: Επιστροφή αξίας στους ασφαλισμένους με το πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπτώσεων EurolifeSYN+

Market Pass: Παρατείνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για όλους τους δικαιούχους

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συντάξεις Νοεμβρίου 2023, Ξεκινούν, – Ποιοι,syntaxeis noemvriou 2023, xekinoun, – poioi