Συντάξεις Αυγούστου 2023: Σήμερα οι πρώτες πληρωμές – Οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία (video)

Σήμερα, Τετάρτη 26/7, ξεκινούν τυπικά οι πληρωμές για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Αυγούστου, με την διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, σήμερα είναι προγραμματισμένο να προχωρήσουν σε πληρωμές:

Ο ΟΑΕΕ Ο ΟΓΑ Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝΤο ΕΤΑΠ – ΜΜΕΤο ΕΤΑΤ Η ΔΕΗ

Όπως συμβαίνει όμως κάθε μήνα, τα ποσά πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

Οπότε τα χρήματα στους περισσότερους -αν όχι όλους- λογαριασμούς των συνταξιούχων θα εμφανιστούν από το απόγευμα της Τρίτης (25/7).

Πέρα από τις σημερινές πληρωμές, οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Αυγούστου από τον e-ΕΦΚΑ έχουν ως εξής:

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)Την Παρασκευή 28 Ιουλίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Αυγούστου θα πληρωθούν ως εξής:

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 27 και 28 ΙουλίουΤα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 27 και 28 ΙουλίουΟ ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων τη Δευτέρα 31 Ιουλίου

Διαβάστε επίσης:

ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ επιστρέφουν στο Δημόσιο – Στο Χρηματιστήριο εισάγονται οι μετοχές του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση της προθεσμίας υποβολής έως τις 31 Αυγούστου

Πιο αυστηρά μέτρα για τις ψηφιακές πλατφόρμες: Εντοπισμός εισοδημάτων μεταξύ κρατών-μελών της ΕΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συντάξεις Αυγούστου 2023, Σήμερα, Ταμεία,syntaxeis avgoustou 2023, simera, tameia