Συνεπιμέλεια: Έσπασε και έκλαψε η Άννα Καραμανλή όταν αγόρευε από το βήμα της Βουλής (Video)

Το θέμα των ζευγαριών που έχουν παιδιά και χωρίζουν είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα. Όπως άλλωστε και το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια, το οποίο θα καθορίζει πότε και πόσο ο ένας γονέας θα μπορεί να βλέπει το παιδί του.


Στο θέμα αναφέρθηκε και η βουλευτίνα της ΝΔ Άννα Καραμανλή η οποία μιλώντας από το βήμα της Βουλής, έσπασε: «Έχω μεγαλώσει μόνη μου δύο παιδιά και πάντα είχα αυτά τα ζητήματα στο μυαλό μου», είπε και συνέχισε:


«Τελειώνοντας λέγω ότι

η ζωή για τις γυναίκες και ιδιαίτερα για τις μητέρες είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ως μητέρα που μεγάλωσα μόνη μου δύο παιδιά μπορώ να το διαβεβαιώσω. Όσο όμως και αν κουράστηκα, όσο και αν εξαντλήθηκα ή αγανάκτησα ακόμα και να έκλαψα, ποτέ μα ποτέ δεν διανοήθηκα να βάλω το προσωπικό μου συμφέρον πάνω από το συμφέρον των παιδιών μου. Και το συμφέρον των παιδιών μου με υποχρεώνει να βάζω διαρκώς στην άκρη τον εγωισμό μου ή τα δικαιολογημένα παράπονά μου και με δύναμη και κυρίως με απεριόριστη αγάπη να συνεχίζω να τα φροντίζω μαζί με τον πατέρα τους. Γιατί νοιώθοντας ότι τα παιδιά μου ανατρέφονται και από τους δύο τους γονείς, είμαι σίγουρη ότι όταν έρθει η σειρά τους να κάνουν τις δικές τους οικογένειες, θα είναι διαρκώς παρόντες και παρούσες στις ζωές των δικών τους παιδιών»

Keywords
Τυχαία Θέματα