Ακόμα δεν χώρισε η Τζένιφερ Λόπεζ και έφυγε για ταξίδι με τον -πρώην της- Μπεν Άφλεκ

Μπορεί να μην έχει κλείσει ούτε μήνας από τότε που η Τζένιφερ Λόπεζ χώρισε με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, και η σούπερ σταρ ήδη φαίνεται ότι έφυγε… για άλλες πολιτείες.

Σύμφωνα με τα… αρμόδια ΜΜΕ στις ΗΠΑ, η Λόπεζ αναχώρησε με την πρώην σύντροφό της, Μπεν Άφλεκ, για ρομαντικό ταξιδάκι στα βουνά της Μοντάνα, όπου ο ηθοποιός φέρεται να έχει

σαλέ. Σε αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκαν χαλαροί σε ένα SUV, με τις φήμες πως είναι ξανά μαζί να φουντώνουν και πάλι.

Πηγή: Daily Mail

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο E!, το πρώην ζευγάρι – ίσως και νυν – πέρασε «περίπου μία εβδομάδα» εκεί και «ήταν μόνοι» κατά την διάρκεια της παραμονής τους. «Πέρασε υπέροχα με τον Μπεν» δήλωσε μια άλλη πηγή στο περιοδικό People για την απόδρασή τους. «Είναι ευτυχισμένη μαζί του και απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί του». «Η Τζένιφερ πέρασε αρκετές μέρες με τον Μπεκ εκτός πόλης. Έχουν έναν ισχυρό δεσμό. Όλα έγιναν γρήγορα και έντονα, αλλά η Τζένιφερ είναι χαρούμενη» ανέφερε μια άλλη πηγή.

Λόπεζ και Άφλεκ είχαν έναν θυελλώδη δεσμό από το 2002 ως το 2004 και είχαν φθάσει μέχρι και το παρά ένα του γάμου, ωστόσο, κάτι η δημοσιότητα, κάτι οι διαφορές, τελικά χώρισαν με την σταρ να κάνει λόγο για τον «πρώτο πραγματικό πόνο στην καρδιά» της.

Να σημειωθεί εδώ ότι οι κακές γλώσσες λένε ότι η είδηση του ταξιδιού Λόπεζ-Άφλεκ άφησε κεραυνόπληκτο τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, καθώς ο 45χρονος πρώην παίκτης των Yankees σύμφωνα με πηγή κοντά του «είναι σοκαρισμένος που η J.Lo προχώρησε στη ζωή της. Πίστευε πραγματικά ότι θα έβρισκαν τρόπο να ξεπεράσουν τα εμπόδιά τους και να είναι ξανά μαζί. Είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της για να συναντηθούν, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη».

Πληροφορίες: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα