Συναυλία Ειρήνης: Αντιδράσεις για την ειρωνική ανάρτηση του υιού Μητσοτάκη

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media η ανάρτηση που έκανε ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος, με αφορμή τη συναυλία ειρήνης που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τρίτη στα Προπύλαια.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφέρθηκε με απαξιωτικό ύφος στους συμμετέχοντες ενώ σχολίασε ειρωνικά και τα καλλιτεχνικά ψευδώνυμα κάποιων εξ αυτών.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Στην συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο

Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ).

Αυτοί δεν απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής.

Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε».

Απάντηση… Μητσοτάκη στον Μητσοτάκη

Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν την ανάρτηση του γιου του πρωθυπουργού ήταν και ο συνθέτης και στιχουργός Δημήτρης Μητσοτάκης που συμμετέχει στη συναυλία.

Ο αγαπητός "ανιψιός" απασφάλισε γεμάτος ειρωνεία, γιατί δεν μας θεωρεί τραγουδιστές άτομα με τα ονόματα Εισβολέας, Θανάσιμος και … Μητσοτάκης (λολ)https://t.co/EbsGM5FZur pic.twitter.com/rSmcw98qdR

— Dimitris Mitsotakis (@DimMitsotakis) March 23, 2022

Ο Λαβ δε θέλει Peace. #συναυλια_ειρηνης pic.twitter.com/cATYa82bGC

Nikos Moraitis (@Nikosmoraitis) March 24, 2022

Ο υιός Μητσοτάκη ρε παιδιά, ο υιός Μητσοτακη έχει τα μούτρα να κρίνει και να ειρωνεύεται αυτοφωτους ανθρώπους – καλλιτέχνες. Ο υιός Μητσοτάκη το ξαναλέω. Σας έχει σιχαθεί και το σάλιο σας #Μητσοτακης #συναυλια_ειρηνης

— tzitzika (@tzitzikak) March 23, 2022

Συγχαρητήρια στον γόνο Μητσοτάκη για τις επικοινωνιακές του ικανότητες, μετά τα σχόλια που έκανε, η δημοτικότητα της συναυλίας ανέβηκε κατακόρυφα.
#συναυλια_ειρηνης#People_have_the_power

Greek Homo Sapiens (@GreekSapiens) March 24, 2022

Ο υιος Μητσοτάκης πιστεύει ότι ο Εισβολέας είναι Ρώσος κομάντο στην Μαριούπολη και ο Δημήτρης Μητσοτάκης συγγενής που λοξοδρόμησε…

— Mi.tsa Makri (@Mitsa_Makri) March 24, 2022

Στη συναυλία συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι εξής καλλιτέχνες:

Μάριος Αθανασίου, Πάνος Βλάχος, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Γλυκερία, Φοίβος Δεληβοριάς, Πάνος Δρακόπουλος, Εισβολέας, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Πέγκυ Ζήνα, Θανάσιμος, Κώστας Θωμαΐδης, Κώστας Καλδάρας, Μυρτώ Καμβυσίδη, Μαρία Κανελλοπούλου, Ελένη Καρακάση, Κώστας Λειβαδάς, Μίλτος Λογιάδης, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μητσοτάκης, Νατάσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Λίνα Νικολακοπούλου, Γιώργος Νταλάρας, Μάνια Παπαδημητρίου, Νίκος Πλατύραχος, Μαριάννα Τουμασάτου, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Τάνια Τσανακλίδου, Νεφέλη Φασούλη, Idra Kayne, Magic de Spell, Sugahspank.

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ευχαριστεί βουλευτή της ΝΔ για «τα καλά του λόγια»

Το «παρών» του ΣΥΡΙΖΑ και οι αιχμές Οικονόμου

Ο Τσίπρας είπε «παπαγαλάκια» Οικονόμου – Πορτοσάλτε (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα