Στην κορυφή της τηλεθέασης ο «Σασμός» – Μείωσε την μεταξύ τους απόσταση η «Γη της ελιάς»

Σαν να αποκαταστάθηκε η τάξη στις τηλεοπτικές σφυγμομετρήσεις με την επάνοδο στην… κανονικότητα της σειράς «Η γη της ελιάς».

Ο «Σασμός» με κεκτημένη ταχύτητα συνέχισε να ηγείται της κούρσας τηλεθέασης, όμως η αντικρυστή σειρά του Mega, απέσπασε κομμάτι από τη δυναμική της καραδοκώντας για την κατάκτηση της πρωτιάς στον πίνακα τηλεθέασης.

Στην τριάδα και με αυξητική τάση η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» με 0,3% καλύτερη απόδοση χθες σε σχέση με την Τετάρτη αν και προχθές βρέθηκε στην δεύτερη θέση. Τότε το περιβάλλον ήταν διαφορετικό

(απουσία της σειράς «Η γη της ελιάς», παρουσία αγώνα Champions League κλπ).

Τέταρτη επιλογή της ημέρας αναδείχθηκε το σόου «Survivor all star» με πτωτική τάση στην τηλεθέαση του η οποία αποτυπώθηκε και στην ημερήσια κατάταξη.

Η «Ράδιο αρβύλα» υποχώρησε επίσης μία θέση στο top 10 με απώλεια τηλεθέασης 0,6% ή 68.000 τηλεθεατές λιγότεροι από τη μια μέρα στην άλλη.

Το κεντρικό δελτίο του Alpha επιλέχθηκε από περίπου 550.000 τηλεθεατές και το ώθησαν στην έκτη βαθμίδα. Καλά πήγε και ο «Τροχός της τύχης» στη διάρκεια του οποίοι μία παίκτρια κατέκτησε το κορυφαίο έπαθλο- ένα αυτοκίνητο- και έγινε ο δεύτερος άνθρωπος εντός σεζόν που αποχώρησε από το τηλεπαιχνίδι… οδικώς.

Στην δεκάδα, εξάλλου, και η σειρά «Έρωτας φυγάς» η οποία φαίνεται να αποτελεί σταθερή προτίμηση για τουλάχιστον 500.000 τηλεθεατές τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς για Αμβρόσιο: «Ποιος Θεός τιμωρητικός; Συγκεντρωθείτε πια λίγο»

Το «Ράδιο αρβύλα» στη θέση του «VINYΛΙΟΥ» απόψε – Προβληματισμός για τη συνέχεια λόγω Τεμπών

Τηλεθέαση: Κράτησε το μεγαλύτερο κομμάτι ο Alpha την Πέμπτη – Αύξησε την «πίεση» το Mega

Keywords
Τυχαία Θέματα