Στην κορυφή της τηλεθέασης η «Γη της ελιάς», ακλόνητη

Κατάφερε σερί εβδομάδας στην κορυφή της τηλεθέασης η σειρά «Η γη της ελιάς» με τις πρωτιές που σημείωσε το Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Και υπάρχει, με εξαίρεση τη σειρά «Σασμός», μεγάλη διαφορά δυναμικότητας  μεταξύ των άλλων προγραμμάτων που εμφανίζονται στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου της Nielsen.

Την Παρασκευή, εν τω μεταξύ η τηλεοπτική μετάδοση των εγκαινίων του γηπέδου «Αγία Σοφία- Opap Arena» από την ΕΡΤ3

ήταν το δεύτερο σε δυναμικότητα πρόγραμμα της ημέρας.

Στο Top 10 της Παρασκευής πλασαρίστηκε και η πρεμιέρα του ριάλιτι ταξιδιωτικού παιχνιδιού «Asia Express» του Star το οποίο επέλεξαν και είδαν 454.000 τηλεθεατές.

Στη δεκάδα επανεμφανίστηκε και το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ», το οποίο για την ώρα μετάδοση του είχε καλή απόδοση.

Το Σάββατο αναμετρήθηκαν στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης οι αντίπαλες «Η γη της ελιάς» και «Σασμός» με την σειρά του Mega να επικρατεί εκείνης του Alpha και με διαφορά μάλιστα.

Η χαλαρότητα στη σχέση τηλεθεατών- προγραμμάτων ήταν πιο έντονη το Σάββατο, συγκριτικά με την ημέρα πριν και μετά και φαίνεται- ενδεικτικά- από το γεγονός ότι το τρίτο σε δημοτικότητα πρόγραμμα είχε το ήμισυ της απόδοσης του δεύτερου.

Άξιο παρατήρησης επίσης το γεγονός ότι οι μισές εκπομπές είναι δελτία ειδήσεων.

Τέσσερα δελτία ειδήσεων και μια ενημερωτική εκπομπή είναι μεταξύ των δέκα καλύτερων της Κυριακής. Στην πρώτη θέση τηλεπροτιμήσεων η σειρά «Η γη της ελιάς». Στη δεύτερη θέση η πρώτη για τη σεζόν  εκπομπή «The Voice» αν και με τη σχεδόν μισή τηλεθέαση που κατάφερε η σειρά του Mega.

Η πρεμιέρα της νέας σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου» της Βικτόριας Χίσλοπ σε σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού, για την ΕΡΤ1, έβδομη προτίμηση της ημέρας μ3 412.000 τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:

GNTM 5: H Χατζηπαντελή φεύγει, το ID Catwalk έρχεται – Ποιες θα κερδίσουν τις εντυπώσεις

Φαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που έδινε για δώρο – «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία!» φώναζε (Video)

Ελληνικά ΜΜΕ: Επτά στους δέκα πολίτες δεν τα εμπιστεύονται – Ισχυρή πεποίθηση για λογοκρισία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στην κορυφή της τηλεθέασης η «Γη της ελιάς»,ακλόνητη