Στην αντεπίθεση ο Κόσμπι: «Ό,τι έγινε ήταν με τη συγκατάθεσή της»

ΚΟΣΜΟΣ

Στο παρελθόν, έχει κατηγορηθεί για σεξουαλικές επιθέσεις σε περισσότερες από 50 γυναίκες. Ο λόγος για τον Bill Cosby ο οποίος πριν λίγες ημέρες βρέθηκε ως κατηγορούμενος σε μια δίκη που πίστευε ότι δε θα χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσει.

Μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου στο Norristown της Πενσυλβάνια, λοιπόν, ο 79χρονος κωμικός θα κριθεί για πρώτη φορά, με τους δικαστές να καλούνται να κρίνουν αν ο Cosby χρησιμοποίησε όντως φάρμακα με σκοπό να ναρκώσει και κατόπιν, να βιάσει την Andrea Constand.

Η

πρώην υπάλληλος του Πανεπιστημίου ισχυρίζεται ότι ο Cosby τη βίασε, αφού πρώτα την ανάγκασε να πάρει χάπια. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η Constand το 2004 και σε ηλικία 31 ετών, επισκέφθηκε το σπίτι του Cosby, ζητώντας συμβουλές σταδιοδρομίας, μετά από μια φιλική συνάντηση που είχαν στο Πανεπιστήμιο του Temple στη Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Cosby της έδωσε τρία μπλε χάπια που έκαναν τα πόδια της αδύναμα, προξενώντας της έντονη ζάλη. Τότε εκείνος άρχισε να την αγγίζει ερωτικά με εκείνη να νιώθει ανήμπορη να αντιδράσει.

Παρ’ όλ’ αυτά, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η Constand δεν έδειξε να έχει οποιοδήποτε σύμπτωμα από τα χάπια, έχοντας απόλυτη συναίσθηση των γεγονότων γύρω της. Μάλιστα, τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι ήταν νηφάλια, δεν αντιστάθηκε στιγμή στις ερωτικές διαθέσεις του, επισημαίνοντας ότι η ατμόσφαιρα ήταν ρομαντική και από τις δυο πλευρές.

Η υπόθεση άργησε πολύ να φτάσει στο δικαστήριο, καθώς ένα μήνα μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Constand, ο αρμόδιος εισαγγελέας αποφάσισε να μην ασκήσει δίωξη στον Κόσμπι, λόγω αμφιβολιών. Η Constand προσέφυγε σε αστικό δικαστήριο και οι δύο πλευρές προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Παρ’ όλ’ αυτά, η παραδοχή του Κόσμπι ότι πράγματι χρησιμοποιούσε υπνωτικά χάπια, άνοιξαν τον δρόμο για την εν λόγω δίκη, παρά το γεγονός ότι επιμένει ότι τα έδινε μόνο σε γυναίκες που συναινούσαν.

Bill CosbyAndrea ConstandβιασμόςχάπιακατηγορίεςΔικαστήριοκαταθέσειςισχυρισμοίHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα