Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία από οικογενειακή του φίλη (Video)

Ολοένα και πληθαίνουν οι κατηγορίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έπειτα από την αρχική καταγγελία από πρώην σύντροφό του για δημοσίευση ερωτικών στιγμών τους χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε για τη δράση του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, πολλές κοπέλες που είχαν ερωτική σχέση μαζί του, κατά το παρελθόν, άρχισαν πανικόβλητες την αναζήτηση.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του μία νέα

καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία, μάλιστα, είναι πολύ σοβαρή και προέρχεται από οικογενειακή του φίλη, ενώ λίγο αργότερα, σε σύνδεσή του με την εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, προανήγγειλε μήνυση από πλευράς του θύματος.

«Η κοπέλα ήταν σε τραγική κατάσταση, το ανακάλυψε τώρα, μετά την καταγγελία που έγινε. Θα κάνουμε άμεσα καταγγελία για αυτή την υπόθεση, θα κάνουμε μήνυση για να προχωρήσει δικαστικά η συγκεκριμένη υπόθεση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παρέμβαση Εισαγγελίας

Σημειώνεται ότι οι νέες καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, καθώς μετά την αρχική αποκάλυψη ότι ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του εν αγνοία της, ακολούθησαν ανάλογες καταγγελίες κι από άλλες γυναίκες.

Αυτές καλείται πλέον να διερευνήσει η υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ύστερα από παραγγελία που έδωσε εισαγγελέας πρωτοδικών. Είχε προηγηθεί σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τουλάχιστον 9 γυναίκες τον καταγγέλλουν

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον εννέα γυναίκες καταγγέλλουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ότι διοχέτευε στο Διαδίκτυο προσωπικές στιγμές τους ή τις παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Όπως αναφέρει, πάντως, η πρώην σύντροφός του που έκανε και την αρχική καταγγελία, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε καταθέσει μήνυση αμέσως μόλις ενημερώθηκε ότι βίντεο με ερωτικές στιγμές τους έχουν ανέβει σε πορνογραφικές σελίδες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δε δίστασε να αναρτήσει ακόμα ένα βίντεό τους δυο μήνες μετά.

Μάλιστα, η καταγγέλλουσα επισημαίνει ότι όποια φωτογραφία ή βίντεο «κατέβηκε» εν τέλει από το Διαδίκτυο, έγινε μετά από πίεση και αίτημα της κοπέλας προς τους διαχειριστές των ιστοσελίδων και όχι μετά από σχετική κίνηση του παρουσιαστή.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα ποσοστά εμβολιασμού στις Ένοπλες Δυνάμεις

Κορωνοϊός-Βατόπουλος: «Η Επιτροπή δεν εισηγήθηκε rapid test για τους εμβολιασμένους»

Καιρός σήμερα: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία – Πού αναμένονται βροχές (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα