Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κάνουν «φύλο και φτερό» τα διαμερίσματά του σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο (Videos)

Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η έρευνα στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου, παρουσία του ιδίου ο οποίος μεταφέρθηκε στο διαμέρισμά του σιδηροδέσμιος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πιθανότατα αυτό αποφασίστηκε προκειμένου να διαλευκάνει κρίσιμες πτυχές συνδεόμενες με τις καταγγελίες πρώην ερωτικών του συντρόφων περί δημοσιοποίησης βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Στο επίκεντρο των ερευνών, τις οποίες διεξάγει κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία Πταισματοδίκη-

βρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, όπως υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών ο παρουσιαστής επέστρεψε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει μέχρι να μεταχθεί την Πέμπτη ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι παράλληλες έρευνες διεξήχθησαν στο εξοχικό του στην Αλόννησο.

Photo: GrTimesΠαραδόθηκε στην αστυνομία – Θα διανυκτερεύσει στο κρατητήριο

Δέκα ημέρες περίπου μετά τον σάλο που ξέσπασε με αφορμή την ανάρτηση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συναίνεση της ίδιας, μετά τη σειρά αντίστοιχων καταγγελιών που προέκυψαν και σε συνέχεια της τελευταίας μήνυσης σε βάρος του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εμφανίστηκε στη γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου και θα περάσει τη νύχτα. Την Πέμπτη, θα ακολουθηθεί η διαδικασία του Αυτοφώρου.

Ο ίδιος λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Τετάρτης είχε αποχωρήσει από το σπίτι του προς άγνωστο προορισμό.

Με τον γνωστό παρουσιαστή να βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών, ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνα για υλικό στα σπίτια του, προκειμένου να βρεθούν στοιχεία για την τελευταία υπόθεση ή άλλες αντίστοιχες.

Αναμένεται και νέα καταγγελία

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Live News του MEGA, μία ακόμη καταγγελία αναμένεται να έρθει στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά και πάλι με διαρροή στο διαδίκτυο «ροζ» βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, χωρίς τη συναίνεση της συμμετέχουσας.

Η μήνυση που επιτάχυνε τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις επιταχύνθηκαν μετά και νέα καταγγελία σε βάρος του από νεαρή κοπέλα, με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν ερωτική σχέση. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο δύο βίντεο από ερωτική συνεύρεσή τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr, η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έδωσε στους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και τα λινκ που παραπέμπουν στα βίντεο που έχει ανεβάσει παρά τη θέλησή της ο παρουσιαστής στο διαδίκτυο.

Η καταγγελία της κοπέλας αφορά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει αυτόφωρη διαδικασία.

Απόστολος Λύτρας: Ξέρουμε για 9 βίντεο

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», ανέφερε ο κ. Απόστολος Λύτρας μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Λύτρας διευκρίνισε πως μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Πρώτη δήλωση του δικηγόρου του – «Έχει μετανιώσει, εμφανίστηκε για να βοηθήσει την έρευνα»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «έχει μετανιώσει» ενώ αποφάσισε να εμφανιστεί «για να βοηθήσει την έρευνα των αρχών».

Αυτό ανέφερε μιλώντας στο protothema.gr ο δικηγόρος του πρώην συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, Γεώργιος Δακουράς.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο προφυλάκισης, ο δικηγόρος του, κ. Δακουράς, ανέφερε: «Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση. Αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί και είναι η θέση μας ως τώρα, είναι πως ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί. Ήταν από την πρώτη στιγμή στη διάθεση της Αστυνομίας και των Αρχών, ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του και από εκεί και πέρα θα αντιμετωπίσει όποια κατηγορία αποδειχτεί ότι τον αφορά».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση του εντολέα του, τονίζει: «Προφανώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις που έχει κάνει και από σήμερα αντιμετωπίζει και μια καινούργια κατηγορία, που δεν ξέρουμε ποια ακριβώς είναι».

Για την απόφασή του να μεταβεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και να παραδοθεί, ο νομικός του υπερασπιστής επισημαίνει: «Παρουσιάστηκε, προκειμένου να βοηθήσει στην έρευνα των Αρχών με οποιοδήποτε τρόπο».

Για τα βίντεο, δε, που φέρονται να είναι ακόμα στον αέρα του «ροζ» Διαδικτύου, δηλώνει: «Φέρονται. Δεν έχουμε λάβει γνώση, υπάρχει μια προκαταρκτική εξέταση και μια προανάκριση σε εξέλιξη, για την ακρίβεια μια προκαταρκτική εξέταση και η σημερινή διαδικασία του Αυτοφώρου. Είναι λεπτή αυτή η διαδικασία και για τα άτομα τα όποια έχουν υποστεί ό,τι έχουν υποστεί».

Μάλιστα, λέει πως αύριο το πρωί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει από το Αυτόφωρο, ενώ δεν έχουν λάβει γνώση της δικογραφίας και των κατηγοριών που θα αντιμετωπίσει.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στην αστυνομία – Θα διανυκτερεύσει στο κρατητήριο (Videos)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τον ψάχνει η Αστυνομία για να τον συλλάβει

Αλλαγή στους λογαριασμούς ρεύματος: Ενιαία έντυπα για όλους τους παρόχους – Πώς θα είναι (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στάθης Παναγιωτόπουλος, Κάνουν, Θεσσαλονίκη, Αλόννησο Videos,stathis panagiotopoulos, kanoun, thessaloniki, alonniso Videos