Κίνηση: «Εφιάλτης» στους δρόμους της Αθήνας, «κόλαση» στον Κηφισό

Εφιαλτική είναι η κατάσταση που επικρατεί στους κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου, με τη λεωφόρο Κηφισού να έχει μετατραπεί σε τεράστιο… «χώρο στάθμευσης» οχημάτων που σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων σχεδόν σε όλο το μήκος της.

Σοβαρότατα προβλήματα εντοπίζονται στα τελευταία χιλιόμετρα της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα από τον Άγιο Στέφανο και ακολούθως στη λεωφόρο Κηφισού, μέχρι τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Αθηνών.

Αυξημένη είναι η κίνηση σε Κηφισίας (και στα δύο ρεύματα), Μεσογείων, Αλίμου–Καρέα στο ύψος της διασταύρωσης με Κατεχάκη, στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Καλαμακίου και ξανά στην παραλία Καλλιθέας-Μοσχάτου.

Οι οδηγοί πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή στους περισσότερους άξονες του Λεκανοπεδίου, καθώς η εορταστική περίοδος, η αποφυγή των ΜΜΜ από πολλούς κατοίκους της πρωτεύουσας λόγω του κορωνοϊού, και το ψιλόβροχο, συνθέτουν ένα εκρηκτικό τρίπτυχο για την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Επιβεβαιώνει ο Πλεύρης – Νέα μέτρα μετά τις γιορτές

Self test: Ξεκίνησε η διάθεση των 2 δωρεάν τεστ – Μέχρι πότε μπορείτε να τα προμηθευτείτε

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Εσωτερικό έγγραφο για γέλια και για κλάματα – Οι απειλές, τα εμβόλια και η κρίση μεγαλείου (photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα