Στα δικαστήρια ο Τζιμ Κάρεϊ για την πρώην σύντροφό του που αυτοκτόνησε

ΚΟΣΜΟΣ

Με μία στρατιά δικηγόρων, ο Τζιμ Καρεϊ προσπαθεί να αποκρούσει τις κατηγορίες του πρώην συζύγου της Καθριόνα Γουάιτ, της 30χρονης κοπέλας με την οποία είχε σχέση και η οποία αυτοκτόνησε πριν από περίπου ένα χρόνο.

Ο πρώην σύζυγος της, Μαρκ Μπάρτον, κατηγορεί τον σταρ ότι κόλλησε την Καθριόνα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Κάρεϊ εν γνώσει του κόλλησε την Καθριόνα γονόρροια και έρπη, χωρίς να προσπαθήσει να την προστατεύσει, ενώ την προμήθευε και

με παράνομα συνταγογραφημένα χάπια όπως τα Ambien, Propranohol και Percocet.

Παράλληλα, ο Μπάρτον, που στηρίζει τα λεγόμενά του στο περιεχόμενο του κινητού τηλεφώνου της κοπέλας, υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός την απειλούσε να μην μιλήσει όταν χώρισαν και πως όλα αυτά συνετέλεσαν στο να οδηγηθεί στην αυτοκτονία.

Ο Τζιμ Κάρεϊ, από την πλευρά του, λέει ότι η αγωγή εναντίον του έχει κατατεθεί μόνο και μόνο για να του αποσπάσει μόνο χρήματα ο πρώην σύζυγος της κοπέλας του, υποστηρίζοντας δε ότι ο γάμος τους ήταν μία φάρσα, μόνο και μόνο για να πάρει ο Μπάρτον την πράσινη κάρτα και να μπορεί να παραμείνει στην Αμερική.

Ο 53χρονος ηθοποιός, σε γραπτή δήλωση που παραδόθηκε στον δικαστή που θα δικάσει την υπόθεση, αναφέρει ότι οι ισχυρισμοί του Μπάρτον είναι ψευδείς, άσχετοι και καταχρηστικοί.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Τζιμ ΚάρεϊΚαθριόνα ΓουάιταγωγήΔικαστήριοαυτοκτονίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα