Βαρουφάκης: «Μου έβαλαν τα γυαλιά, εγώ θα χαιρετούσα»

Κι ενώ το προεκλογικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη, οδεύοντας προς την 21η Μάϊου, ο Γιάνης Βαρουφάκης εντείνει την αντιπαράθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχολιάζοντας την αντίδραση μέλους του ΜέΡΑ 25 να μην ανταλλάξει χειραψία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού σε εκλογικά περίπτερα άλλων κομμάτων στην Κυψέλη, ο Γιάνης Βαρουφάκης επικρότησε τη στάση που κράτησαν τα στελέχη του κόμματος του.

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι τα στελέχη μας, μου έβαλαν τα γυαλιά. Εγώ θα το είχα δώσει αλλά

οι συνοδοιπόροι στο περίπτερο δεν το έκαναν, όταν η κουστωδία του κ. Μητσοτάκη μόλις προχθές προσήγαγε μέλος του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη», ανέφερε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 μιλώντας από τα Χανιά όπου περιοδεύει.

#Βαρουφάκης #Χανιά Για το περιστατικό με την χειραψία στη Κυψέλη: Πρέπει να παραδεχτώ ότι τα στελέχη μας μου έβαλαν τα γυαλιά. Εγώ θα το είχα δώσει αλλά οι συνοδοιπόροι στο περίπτερο δεν το έκαναν, όταν η κουστωδία του κ. Μητσοτάκη μόλις προχθές προσήγαγε μέλος του ΜέΡΑ25 -… pic.twitter.com/B36yPXPk7I

— ΜέΡΑ25 (@mera25_gr) May 14, 2023

Υπενθυμίζεται ότι κατά την επίσκεψη στα εκλογικά περίπτερα στην Κυψέλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε σε μέλος του ΜέΡΑ 25 που αρνήθηκε να κάνει χειραψία: «Δεν χαιρετάτε καν;» για να λάβει την απάντηση: «Όχι, να μας κοπεί το χέρι».

Στην ίδια ομιλία του στα Χανιά, ο Γιάνης Βαρουφάκης τάχθηκε υπέρ μια μεγάλης Αριστεράς που θα «παντρεύει» τα κοινωνικά και εργατικά κινήματα με την οικολογία.

«Είμαστε η μαγιά για τη νέα μεγάλη Αριστερά που δεν θα συμβιβαστεί, που θα κυβερνήσει με μια νέα αριστερή πρόταση που θα εκπληρώσει το χρέος της στη διεθνή αριστερά», επεσήμανε.

Παράλληλα, υπεραμύνθηκε του σχεδίου «Δήμητρα» υποστηρίζοντας ότι είναι μια κίνηση ελάφρυνσης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Καταλήγοντας και απευθυνόμενος στους νέους, είπε «είστε καταδικασμένοι να δίνετε τον ίδιο αγώνα συνεχώς, αλλά τώρα ξέρετε πως το ΜέΡΑ25 δεν θα σας προδώσει».

Διαβάστε επίσης:

Σύλληψη Μπελέρη: Την παρέμβαση των ΗΠΑ ζητούν οι Ελληνοαμερικανοί

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: Επιμένει να αρνείται τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα

Αλβανία: Φτάνουν με πούλμαν από την Ελλάδα για να ψηφίσουν (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στα…, Βαρουφάκης, Μητσοτάκη,sta…, varoufakis, mitsotaki