Σπύρος Καρανικόλας: Ο ρόλος που θα έχει στη Νέα Δημοκρατία – Σε ποιο ψηφοδέλτιο θα είναι υποψήφιος

Για έναν ρόλο που γνωρίζει καλά προορίζουν τον Σπύρο Καρανικόλα στην Πειραιώς. Και αυτός δεν είναι άλλος από τα τηλεοπτικά πάνελ.

Ο πρώην Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛΛ έγινε γνωστός από τις κόντρες που δημιουργούσε στον τηλεοπτικό αέρα κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Τσίπρα. Από χθες Δευτέρα βρίσκεται κοντά στο επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατία και στον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Κόμματος Νίκο Ρωμανό.

Ο Καρανικόλας ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την εκκλησία και τον Αρχιεπίσκοπο

Ιερώνυμο παρά το γεγονός ότι θα γράφτηκε πως δε θα είναι υποψήφιος θα μπει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Όπως είναι σε θέση το topontiki.gr να γνωρίζει ο κ. Καρανικόλας θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας σε μη εκλόγιμη θέση.

Πολιτικά τηλεοπτικά τραπέζια ο κεντρικός του ρόλος λοιπόν. Κάτι που έχει ανάγκη η «γαλάζια» παράταξη στο δρόμο προς τις εκλογές. Στα θετικά για τον κ. Καρανικόλα είναι ότι τον υποδέχθηκαν ιδιαίτερα θερμά στην νέα του πολιτική οικογένεια, κάτι που φάνηκε και στην κοπή της πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη. Και για να ευλογήσουμε και τα γένια μας, η στήλη είχε γράψει ήδη από τις αρχές Ιουνίου ότι ο κ. Καρανικόλας ήταν ένα βήμα πριν τη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης:

Η κυβέρνηση και οι… σεισμοί

Μαξίμου: Ποιοι ποντάρουν στους «Αναποφάσιστους» και την… τελευταία εβδομάδα

Μητσοτάκης στην Πτολεμαΐδα: «Μειώσαμε τους μισθούς» – Η λανθασμένη αναφορά του πρωθυπουργού (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα