Σοκάρει η αστυνομικός: «Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο»

Συγκλονίζουν οι πρώτες δηλώσεις της 43χρονης αστυνομικού στη Λάρισα που ξυλοκοπήθηκε με βαναυσότητα από τον σύζυγό της επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Για περισσότερο από μία ώρα, ο δράστης ξυλοκοπούσε με μανία την άτυχη γυναίκα μέχρι που οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και συνέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας.

Σοκάρουν τα πρώτα λόγια της γυναίκας, μέσα από το Νοσοκομείο της Λάρισας,

καθώς αποκαλύπτει πως το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί: «Μου έκανε ζημιά στο πρόσωπο, με χτυπούσε στην κοιλιά και χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς».

Η ίδια υποστηρίζει πως ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε ωστόσο τον είχε μηνύσει για απειλή.

Αφορμή για την άγριο ξυλοδαρμό ήταν η απόφαση της αστυνομικού να χωρίσει από εκείνον. «Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε», δήλωσε η γυναίκα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου των αστυνομικών υπαλλήλων Γιώργου Καλλιακμάνη, αν καθυστερούσε η επέμβαση της αστυνομίας πιθανόν η γυναίκα δεν θα είχε επιζήσει: «Αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, θα την είχε σκοτώσει, με κλωτσιές και με μπουνιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι, την έσερνε από τα μαλλιά, την χτύπαγε στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στο νεφρό, πήγαινε για να τη σκοτώσει».

Άτομα που γνωρίζουν το ζευγάρι, το οποίο έχει δύο παιδιά, κάνουν λόγο για μια έντονη σχέση κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Μπαλωθιές σε αρραβώνα – Σφαίρα τραυμάτισε πολίτη

Πάρος – Κίνημα της πετσέτας: Άρχισαν οι αυτοψίες για τα ομπρελοκαθίσματα

Ν. Σμύρνη: Πυροβολισμοί στη Συγγρού – Τραυματίστηκε οδηγός ταξί

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκάρει,sokarei