Σοκ στο Τέξας: Πυροβόλησαν 8χρονη που επέζησε από τροχαίο (Photos - Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα οκτάχρονο κορίτσι το οποίο επέζησε από τροχαίο στο Τέξας έχασε δευτερόλεπτα αργότερα τη ζωή του από τα πυρά μιας άγνωστης γυναίκας.

Η μικρή Ντέμαρι Άτκινς κοιμόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της μητέρας της όταν συνέβη το τροχαίο γύρω στις δύο το πρωί στο Χιούστον του Τέξας. Η μητέρα της, Λατόγια Τζάρμον - Τόμας, είπε ότι τη σύγκρουση προκάλεσαν δύο άλλα οχήματα τα οποία της φάνηκαν να «κάνουν αγώνα ταχύτητας».

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ABC, μια οπλισμένη γυναίκα που επέβαινε

σ’ ένα απ’ τα δύο αυτοκίνητα άνοιξε πυρ κατά του αυτοκινήτου της Τόμας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η κόρη της Ντέμαρι.

Μάλιστα, η Pontiac που ενεπλάκη στο τροχαίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στο σημείο.

Τώρα η αστυνομία του Χιούστον εξετάζει το ενδεχόμενο η μητέρα και η κόρη της να βρέθηκαν εν μέσω διασταυρούμενων πυρών ή να έγιναν στόχος οργισμένης οδηγού μετά το τροχαίο.

«Έβγαλα την Ντέμαρι απ’ το αυτοκίνητο», είπε η Τόμας στο ABC News. «Δεν ήξερα ότι την είχαν πετύχει σφαίρες, νόμιζα ότι κοιμόταν. Την ξάπλωσα στο έδαφος κι όταν είδα το μπουφάν της διέκρινα μια κηλίδα αίματος.», είπε σοκαρισμένη η μητέρα της 8χρονης στο ABC, λέγοντας πως η γυναίκα που τους πυροβόλησε κατέβασε το παράθυρό της και έριξε περίπου πέντε με επτά σφαίρες προτού φύγει από το σημείο.

«Θέλω μόνον να ξέρει το άτομο που το έκανε αυτό ότι μου πήραν το μωρό μου... μου πήραν τη μισή μου καρδιά», συμπλήρωσε με τρεμάμενη φωνή.

Τώρα η αστυνομία του Χιούστον αναζητεί τους δράστες, ενώ και ο κυβερνήτης του Τέξας επικήρυξε τους δολοφόνους της μικρής για 10.000 δολάρια.


ΤέξαςΗΠΑΧιούστον8χρονηθάνατοςτροχαίοπυροβολισμοίHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα