Χάλασε τη βραδιά του Κουφού η Minnesota

Ο Κώστας Κουφός ήταν ο πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ των Kings, αλλά οι Timberwolves ήταν νίκησαν εύκολα με 102-88.

Ακόμα και η καλύτερη βραδιά του Κώστα Κουφού εδώ και αρκετό καιρό δεν ήταν αρκετή για τους Kings. Πολύ απλά διότι ο Karl-Anthony Towns και ο Andrew Wiggins δεν παίζονταν στο Golden 1 Center. Οι δύο νεαροί σταρς πέτυχαν μαζί 56 πόντους και οδήγησαν εκ του ασφαλούς τους Timberwolves στη νίκη
επί των Kings μέσα στο Sacramento με 102-88, πλησιάζοντας τους μάλιστα στο ένα παιχνίδι, στην προσπάθεια που κάνουν και οι δύο ομάδες να "πιάσουν" τους όγδοους Nuggets για την είσοδο στα Playoffs.

Ο Κώστας Κουφός ήταν εξαιρετικός στα 24'47'' που αγωνίστηκε, καθώς τελείωσε το παιχνίδι με μία από τις 2-3 καλύτερες φετινές εμφανίσεις του και το δεύτερο προσωπικό νταμπλ-νταμπλ στη σεζόν. Ο Ελληνας σέντερ είχε για την ακρίβεια 14 πόντους με 6/8 σουτ, 2/2 βολές, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος. Ωστόσο δεν έπαιξε καθόλου στα τελευταία 14 λεπτά του αγώνα (!), καθώς ο Dave Joerger προτίμησε να ρίξει στο παρκέ τους πιο κινητικούς Cauley-Stein και Labissiere, προσπαθώντας να ανατρέψει τη διαφορά των 16 πόντων με την οποία έχαναν μέχρι εκείνο το σημείο οι "βασιλιάδες".

Πηγή: Sport24

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα