Σοκ στις ΗΠΑ: Δολοφόνησαν γνωστό ράπερ σε μπόουλινγκ στο Χιούστον (Photos/Videos)

Νεκρός από πυρά στη διάρκεια ενός πάρτι στο Χιούστον, έπεσε ο ράπερ Takeoff, των Migos.

Ο Takeoff, που το πραγματικό του όνομα είναι Kirshnik Khari Ball,  βρισκόταν σε ένα ιδιωτικό πάρτι σε σάλα μπόουλινγκ, στο Χιούστον, μαζί με τον έταιρο των Migos, τον Quavo. Ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος επιβεβαίωσε ότι από τα πυρά είναι νεκρός ο ράπερ Takeoff.

Ο 28χρονος σταρ των Migos έπαιζε ζάρια με τον φίλο του Quavo, όταν έγινε στόχος και σύμφωνα με την αστυνομία δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι ή στο λαιμό.

Σύμφωνα με τις

υπάρχουσες πληροφορίες ο Quavo, που το πραγματικό του όνομα είναι Quavious Keyate Marshall, δεν έχει τραυματιστεί.

I remember @1YoungTakeoff being a very down to earth, cool dude. Cant believe I’m having to say this again about another young black star being killed for no reason, something really has to change in the industry, it’s sickening how easy & often people are dying. RIP Takeoff pic.twitter.com/VBguVkzBJ7

— Chris Eubank Jr (@ChrisEubankJr) November 1, 2022

Τραυματίστηκαν όμως άλλα δύο άτομα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με ιδιωτικά αυτοκίνητα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

Οι άνδρες ασφαλείας του χώρου όπου γινόταν το πάρτι άκουσαν πυροβολισμούς, αλλά δεν εντόπισαν τον δράστη, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το συγκρότημα Migos αποτελείται από τους ράπερς  Quavo, Offset και Takeoff και θεωρείται ένα από τα πιο επιδραστικά του χώρου της ραπ μουσικής.

Φίλοι και θαυμαστές του συγκροτήματος έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους για τον θάνατο του Takeoff, με τον πυγμάχο Chris Eubank Jr να γράφει στο Twitter: «Δεν το πιστεύω ότι πρέπει να το πω αυτό για ένα νέο μαύρο αστέρα που δολοφονείται χωρίς λόγο, κάτι πρέπει να αλλάξει».

Ο Takeoff είχε γεννηθεί στο Λορενσβιλ της Τζόρτζια το 1994 και άρχισε τις εμφανίσεις το 2008 μαζί με τον θείο του, Quavo και τον εξάδελφό του Offset, με τους οποίους έφτιαξαν το συγκρότημα Migos. Η πρώτη μεγάλη επιτυχία τους ήταν το κομμάτι Versace, το 2013 και αργότερα έφτασαν να είναι υποψήφιοι για βραβείο Grammy.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Αυτή ήταν η κρυφή ερωμένη του στη διάρκεια της σχέσης του με την Καμίλα

Βρετανία: Σε ριάλιτι θα συμμετάσχει πρώην υπουργός Υγείας – Τον έδιωξαν από τους Τόρις

Ιταλία: Η Μελόνι διόρισε υφυπουργό που είχε φωτογραφηθεί με σβάστικα στο μπράτσο (photo/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκ, ΗΠΑ, Δολοφόνησαν, Χιούστον PhotosVideos,sok, ipa, dolofonisan, chiouston PhotosVideos