Σοκ για Αυστραλή: Έλαβε sms από τον… νεκρό αδερφό της!

ΚΟΣΜΟΣ

 

Συχνά, όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει, οι οικείοι του προσπαθούν να διατηρήσουν την «επικοινωνία» μαζί του, είτε μιλώντας σε φωτογραφίες του είτε επισκεπτόμενοι τον τάφο του.

Η 36χρονη Ρουθ Μάρεϊ από την Αυστραλία ένιωθε παρηγοριά, στέλνοντας μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του αδερφού της, ο οποίος πέθανε τον Μάρτιο από υπερβολική δόση, χωρίς φυσικά να περιμένει απάντηση.

Έτσι, όταν ύστερα από σχεδόν έξι μήνες μονόδρομης επικοινωνίας έλαβε μήνυμα από τον αριθμό του αδερφού της, έπαθε σοκ.

«Έστελνα μηνύματα στον αριθμό του Μάικ σχεδόν καθημερινά για να του πω αστεία ή επειδή είχα δει κάτι μέσα στην ημέρα που μου τον θύμισε. Ξαφνιάστηκα όταν κάποιος απάντησε, φυσικά, λέει η Μάρεϊ.

Αυτή που απάντησε ήταν η 32χρονη Άμπερ Λάινβεμπερ η οποία είχε μόλις λάβει το νέο κινητό τηλέφωνό της από τον εργοδότη της. Στο μήνυμά της έλεγε στη Μάρεϊ ότι κατανοούσε τη θλίψη της και προσφέρθηκε να λειτουργήσει σαν σανίδα παρηγοριάς για εκείνη. Οι δυο γυναίκες συνέχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα, χωρίς όμως να έχουν να έχουν συναντηθεί κατ’ ιδίαν ή να έχουν μιλήσει τηλεφωνικά.

Το BBC ανέλαβε να φέρει σε επαφή τη Μάρεϊ και τη Λάινβεμπερ, βγάζοντάς τις στον αέρα του ραδιοφώνου του, όπου διηγήθηκαν την ιστορία τους.

Πηγή: Espresso

κινητόνεκρόςεπικοινωνίαμήνυμασοκHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα