Σκουρλέτης: Εξώδικο στον Γιώργο Λακόπουλο για «συκοφαντικό» άρθρο – Τι ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Εξώδικη διαμαρτυρία απέστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στον δημοσιογράφο Γιώργο Λακόπουλο  ζητώντας του να γράψει άρθρο αποκατάστασης στην διαδικτυακή εφημερίδα Ανοιχτό παράθυρο, όπου δημοσιεύτηκε «προσβλητικό και συκοφαντικό προς το πρόσωπό του» άρθρο.

Σύμφωνα με το εξώδικο, ο κ. Σκουρλέτης ζητά από τον αρθρογράφο να ανασκευάσει «τους χαρακτηρισμούς περί προβοκάτορα, μανδαρίνου, εγωπαθή, προκλητικού, με νοοτροπία

νεοσταλινικού μικροαστού, μαινόμενου υπονομευτή, καθώς και τους ισχυρισμούς ότι για να ενισχύσω τη ραδιουργία κατά του Τσίπρα συνεταιρίσθηκα με τον “χομπίστα της πολιτικής” Τσακαλώτο και την παρέα του που προσπαθεί να οδηγήσει σε ήττα το κόμμα – Φίλης, Βίτσας, Παπαδημούλης – για να βρει αφορμή να θέσει θέμα ηγεσίας και ότι επίκεινται νέες προβοκάτσιες».

Το άρθρο είχε δημοσιευθεί στις 18 Απριλίου στην ιστοσελίδα anoixtoparathyro.gr με συντάκτη τον Γ. Λακόπουλο, υπό τον τίτλο «Πάνος Σκουρλέτης: αποτυχημένος, μοιραίος, τώρα και προβοκάτορας».

Αν ο Γιώργος Λακόπουλος δεν προχωρήσει στην δημόσια αποκατάσταση του κ. Σκουρλέτη, αυτός επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός του.

Δείτε το εξώδικο του Πάνου Σκουρλέτη.

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ-ΕΞΩΔΙΚΟ-ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣΛήψη

Διαβάστε επίσης:

Σαρωτικές αλλαγές σε ψηφοδέλτια και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής ετοιμάζει ο Μητσοτάκης – Τα ονόματα που ακούγονται

ΣΥΡΙΖΑ: Πάρτι την βραδιά της εκλογής προέδρου στήνει ο Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας: «Κατέβηκε» βίντεό του από το Tik Tok – Για ποιο λόγο η πλατφόρμα απέσυρε την ανάρτηση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκουρλέτης, Εξώδικο, Γιώργο Λακόπουλο, ΣΥΡΙΖΑ,skourletis, exodiko, giorgo lakopoulo, syriza