Η πιο διασκεδαστική δουλειά στον κόσμο: Νταντά συνοδεύει παιδιά στη DisneyWorld (photos/video)

Για πολλούς ανθρώπους είναι ονειρεμένες διακοπές ακόμα και να περάσουν μια μέρα σε κάποιο από τα θεματικά πάρκα της Disney.

Για την 22χρονη Κίαν Ναρντιέλο, είναι η δουλειά της! Γιατί εργάζεται ως συνοδός παιδιών και την πληρώνουν οι γονείς για να πάει μαζί με τα  παιδιά τους στο μεγαλύτερο από τα πάρκα της Disney, εκείνο της Φλόριντα. Κι έτσι περνά τις μέρες της στα διάφορα παιχνίδια των πάρκων και στις πισίνες.

Επάγγελμα: συνοδός παιδιών στον κόσμο της Disney

και η Κίαν Ναρντιέλο δηλώνει ευτυχισμένη για την επιλογή που έκανε. Τέσσερις φορές την εβδομάδα βρίσκεται στον μαγικό κόσμο και πληρώνεται για τις υπηρεσίες της 25 δολάρια την ώρα.

Credit: TikTok/@themeparknanny

Στο TikTok ο λογαριασμός της είναι @themeparknanny. Η φοιτήτρια από τη Φλόριντα διαπίστωσε ότι στην αγορά εργασίας υπήρχε ανάγκη για συνοδούς που θα αναλαμβάνουν να πάνε παιδιά στη Disney και έτσι πριν από δύο χρόνια πήρε την απόφαση.

Έτσι έκανε την αρχή συνοδεύοντας ένα επτάχρονο παιδί για ένα απόγευμα στο πάρκο της Disney. Ήταν τόσο καλή συνοδός που γρήγορα αρκετοί γονείς άρχισαν να την καλούν στο τηλέφωνο ζητώντας τις υπηρεσίες της, με αποτέλεσμα σχεδόν κάθε απόγευμα να έχει δουλειά. Από κει και πέρα αντί να ασχολείται με το babysitting για να καλύπτει τις ανάγκες της ως φοιτήτρια, δημιούργησε τη δική της εταιρία φροντίδας παιδιών με τον τίτλο «Once Upon a Nanny», κάτι δηλαδή σαν «Μια Φορά κι ένα Καιρό μια νταντά». Χρεώνει 25 δολάρια την ώρα για τις υπηρεσίες της και θεωρεί ότι είναι «μια νταντά παραμυθένια».

«Έχω πάει 40 φορές στη DisneyWorld», λέει και διαβεβαιώνει τους γονείς πως ξέρει πια πώς η κάθε επίσκεψη θα κοστίσει το λιγότερο δυνατό.

@themeparknanny Questions about my biz #WelcomeBack #disneynanny #nannytok #disney #nanny #disneyworld ♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] – Hoàng Read

Η Κίαν Ναρντιέλο μεγάλωσε στο Νιου Τσέρσι, αλλά όταν πήγε για πρώτη φορά διακοπές με την οικογένειά της στη Φλόριντα, σε ηλικία 13 χρόνων, κατάλαβε πως εκεί θα ήθελε να ζήσει. Έτσι έκανε αίτηση για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα, την δέχτηκαν και για να πληρώνει τα δίδακτρα άρχισε να εργάζεται ως νταντά. Όμως δεν φανταζόταν πως η περιπέτεια που ξεκίνησε με τις επισκέψεις στη Disney θα της άνοιγε τέτοιους δρόμους.

«Αποφάσισα να κάνω τη δική μου επιχείρηση με βάση αυτή την ιδέα, πριν μου την κλέψει κάποιος άλλος», λέει στην βρετανική Sun η Κίαν. Αν μάλιστα μια οικογένεια της ζητήσει κάτι περισσότερο από το να συνοδεύσει ένα παιδί, μένει μαζί τους σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης στη Disney.

Σε τέτοιες περιπτώσεις η Κίαν συνοδεύει τα παιδιά στα κατάλληλα παιχνίδια, ενώ οι γονείς έχουν χρόνο για να χαρούν κι εκείνοι τα παιχνίδια για ενηλίκους, ή να απολαύσουν ένα ποτό.

Παρόλο που έχει επισκεφθεί το πάρκο πάρα πολλές φορές εξακολουθεί να το θεωρεί το ίδιο διασκεδαστικό «όπως την πρώτη φορά».

Credit: TikTok/@themeparknannyCredit: TikTok/@themeparknanny

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Τζόνι Ντεπ: Ρόλος για την Άμπερ Χερντ η έκφρασή της στο δικαστήριο; Το πλάνο που την «πρόδωσε»

Ρωσία και ΗΠΑ συμφώνησαν σε ανταλλαγή κρατουμένων – Ελεύθερος ο Αμερικανός Τρέβορ Ριντ (video)

Μακρόν: Πήγε σε λαϊκή αγορά στο Παρίσι και … εισέπραξε ντομάτες (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα