Σκότωσε τον εραστή της γυναίκας του και μπήκε στη φυλακή για 30 χρόνια (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Ένας άντρας που σκότωσε τον εραστή της συζύγου του σε μια προσεκτικά σχεδιασμένη εκτέλεση φυλακίστηκε με ισόβια.

Ο 53χρονος Άντριου Τζόουνς φυλακίστηκε από δικαστή στο Swansea Crown Court, στη Μ. Βρετανία και του είπε να εκτίσει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 30 ετών.

Ο Τζόουνς ανακάλυψε ότι ο 55χρονος Michael O'Leary είχε σχέση με την 51χρονη σύζυγό του Rhianon και άρχισε να σχεδιάζει την απόλυτη εκδίκηση.

Αφού τον πυροβόλησε εν ψυχρώ, ο Τζόουνς έκανε την εξαφάνισή του να μοιάζει με αυτοκτονία

και έπειτα έκαψε τα λείψανα του σε ένα σκουριασμένο βαρέλι πετρελαίου - κάνοντας ακόμη και μια νεκρή κηδεία για τον φίλο του.

O άτυχος Michael O'Leary

Ο Τζόουνς αρνήθηκε τη δολοφονία, αλλά καταδικάστηκε μετά από δίκη που κράτησε 13 ώρες και 25 λεπτά.

Το δικαστήριο άκουσε ότι ο κ. O'Leary δολοφονήθηκε το απόγευμα της 27ης Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, αφού δελεάστηκε με την υπόσχεση μιας αγκαλιάς για να συναντήσει την κ. Jones.

Αλλά όταν έφτασε ο Τζόουνς τον πυροβόλησε στο πρόσωπο με ένα τουφέκι Colt .22.

Ο επιχειρηματίας Jones στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα όχημα για να μετακινήσει τον κ. O'Leary στο Audi A6 του πριν προβεί στο θάνατό του ως αυτοκτονία και κάψιμο του σώματός του.

Η σύζυγος του κ. O'Leary Sian παραδέχτηκε ότι υπήρχαν "ζητήματα" στο γάμο τους - αλλά παρά την υπόθεση του, τον αγαπούσε ακόμα.

Η δικαστής κ. Justice Nerys Jefford είπε: "Ο Michael O'Leary έκανε κάτι λάθος. Είχε σχέση με μια γυναίκα ενός άνδρα που ήταν φίλος του για πολλά χρόνια, αλλά δεν άξιζε να το πληρώσει με τη ζωή του".

Η σύζυγος του Άντριου Τζόουνς

Σε μια συναισθηματική ομιλία προς το δικαστήριο, ο γιος του κ. O'Leary, Γουέιν, χαρακτήρισε τον Τζόουνς «δειλό» και «τέρας».

ΒρετανίαεραστήςσύζυγοςδολοφονίαφυλακήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα