Σκληρή «μάχη» για την κορυφαία θέση τηλεθέασης τη Δευτέρα

Ο «Σασμός» επικράτησε στο χθεσινοβραδινό τηλεοπτικό «ντέρμπι» με τη «Γη της Ελιάς» παρότι «απέναντι» τους σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3 είχαν το μπασκετικό ντέρμπι Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού. Παρεμπιπτόντως η τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης γύρω και κάτω από τα καλάθια ήταν το πρόγραμμα της ΕΡΤ3 με την υψηλότερη απόδοση.

Οι δύο σειρές του Alpha

και του Mega, αντιστοίχως, είχαν μεν ίδια δυναμική, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen, όμως φαίνεται πως όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες (δεύτερα δεκαδικά) και με μόλις 1.000 τηλεθεατές περισσότερους ο «Σασμός», επέστρεψε στο ψηλότερο βάθρο.

Στο τρίτο σκαλί βρέθηκε το «Ναυάγιο» και τέταρτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας αναδείχθηκε η σειρά «Έρωτας Φυγάς» του Open.

Στις θέσεις του τα τηλεπαιχνίδια «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και «Ο τροχός της τύχης» και στις επόμενες δύο διαδοχικές θέσεις δύο ακόμα σειρές μυθοπλασίας του Alpha. Στην δέκατη θέση, το καλύτερο πρόγραμμα του Σκάι στο σύνολο του προγράμματος του, το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πρώτο το Mega τη Δευτέρα – Τι κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου

Αγνώριστη η Ντρου Μπάριμορ ως… Μπομπ Ρος! (photos/videos)

Απεργία στο Χόλιγουντ: Παραγωγικές οι συζητήσεις, αλλά οι δύο πλευρές «απέχουν πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκληρή, Δευτέρα,skliri, deftera