Τηλεθέαση: Πρώτο το Mega τη Δευτέρα – Τι κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου

Το ποσοστό που έχασε από την πρωϊνομεσημεριανή ζώνη του το Mega τη Δευτέρα το ανέκτησε με το παραπάνω το απόγευμα και το βράδυ, καθώς οι σειρές «Η γη της ελιάς» και «Το ναυάγιο» έχουν διαμορφώσει ένα συμπαγές «μπλόκ». Κάπως έτσι το κανάλι της Συγγρού κατάφερε να αποσπάσει το μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα τηλεθέασης.

Μισή ποσοστιαία μονάδα ήταν η διαφορά με τον Alpha, ο οποίος αν και είχε καλύτερη συγκέντρωση τηλεθεατών στα πρωϊνομεσημεριανάδικα του στο prime time

κράτησε τον κόσμο του χάρη στις σειρές «Σασμός» και «Ο γιατρός». Σε επίπεδο συνολικής αποδοσης ζώνης ήταν ωστόσο ένα «κλικ» πιο κάτω από εκείνη του Mega.

Χαρακτηριστικά διεκδικητή της πρωτιάς με τάση σταθερότητας το τελευταίο διάστημα εμφανίζει ο ΑΝΤ1 ο οποίος αποτέλεσε την τρίτη προτίμηση των τηλεθεατών τη Δευτέρα 30/10. Κρατήθηκε στην περιοχή των διψήφιων μεριδίων ο Σκάι, ενώ το Star απέσπασε μερίδιο 8,3%, όχι μακριά από το μέσο όρο του.

Τέλος, έπειτα από καιρό το Open είδε το μερίδιο που του αναλογούσε να διαμορφώνεται τη Δευτέρα κάτω από το 6,5%. Από την άλλη, η ΕΡΤ1 αρκέστηκε σε μερίδιο λίγο κάτω από το 5,5% ενώ η ΕΡΤ3 κατάφερε να «κουνήσει» τον δείκτη της Nielsen προς τα πάνω χάρη στον μπασκετικό ντέρμπι Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης:

Αγνώριστη η Ντρου Μπάριμορ ως… Μπομπ Ρος! (photos/videos)

Απεργία στο Χόλιγουντ: Παραγωγικές οι συζητήσεις, αλλά οι δύο πλευρές «απέχουν πολύ»

Πύραυλο αναχαίτισαν οι Ισραηλινοί προερχόμενο από την Ερυθρά Θάλασσα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση, Πρώτο, Mega, Δευτέρα –,tiletheasi, proto, Mega, deftera –