Σκιάθος: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 39χρονο για παιδική πορνογραφία (Video)

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας Βόλου σε βάρος του υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αερολιμένα Σκιάθου που συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (31/7) για παιδική πορνογραφία.

Η δίωξη αφορά την παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας από πρόσωπο που του εμπιστεύτηκαν ανήλικη για να την προσέχει και δεν είχε συμπληρώσει το 12ο έτος ηλικίας.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε τη Δευτέρα (1/8), στην Εισαγγελία και με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Μέχρι τότε αποφασίστηκε η κράτησή του.

Το χρονικό της σύλληψης

Ο 39χρονος υποπυραγός συνελήφθη μετά από καταγγελία της συντρόφου του, η οποία είναι μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 10 και 12 ετών. Τα ξημερώματα της Κυριακής επέστρεψε στο σπίτι που διαμένουν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της με εστίαση στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις, σύμφωνα με το gegonota.news.

Ωστόσο, ο υποπυραγός λόγω μέθης δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει και η σύντροφός του τον έδιωξε από το σπίτι.

Το πρωί η γυναίκα σε βάρος του Αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος υπέβαλε καταγγελία και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του.

Όπως η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε, η 10χρονη πριν λίγες ημέρες είχε πει στη μητέρα της ότι ο Αξιωματικός του ΠΣ, ενώ η ίδια απουσίαζε, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του και κοιμήθηκαν μαζί.

Διαβάστε επίσης:

ΔΣΑ: Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αλέξη Κούγια για δηλώσεις του

Ροδόπη: Δηλητηριάστηκαν πάνω από 200 άτομα λόγω σαλμονέλας – Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Κομοτηνής και Ξάνθης

Νέα ποινική δίωξη σε βάρος της Πισπιρίγκου – Για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Keywords
Τυχαία Θέματα