Σκάρλετ Γιόχανσον: O έρωτας με τον Πάτρικ Σουέιζι (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Κατάφερε να αποσπάσει διπλή υποψηφιότητα στα βραβεία Όσκαρ για την ερμηνεία της στις ταινίες «Marriage Story» και «Jojo Rabbit».

Η Σκάρλετ Γιόχανσον σε συνέντευξή της στο W magazine επισήμανε ότι από μικρή πίστευε ότι υπάρχει ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στον κινηματογραφικό αστέρα και τον ηθοποιό.

Μάλιστα, αφηγήθηκε ένα περιστατικό το 1995, όταν κατά τα γυρίσματα της ταινίας Just Cause ρωτήθηκε από τον Laurence Fishburne αν θέλει να γίνει ηθοποιός ή σταρ του σινεμά. Τότε, η Johansson ήταν μόλις 11 ετών.

«Στο μυαλό μου δεν ήξερα τι εννοούσε ακριβώς. Αισθανόμουν ότι μπορείς να είσαι και τα δύο, (κι εσύ) μπορείς είσαι και τα δύο, αλλά μου έλεγε “είσαι εδώ για να κάνεις τη δουλειά;” Το εσωτερίκευσα αυτό. Αν ο τελικός σου στόχος είναι να είσαι απλώς ένας κινηματογραφικός αστέρας, λοιπόν… αυτό είναι πολύ διαφορετικό από την υποκριτική», εξήγησε η 36χρονη ηθοποιός.

Παράλληλα, εκμυστηρεύθηκε στην κάμερα πως ο πρώτος της κινηματογραφικός έρωτας υπήρξε ο Patrick Swayze: «Ο Patrick Swayze ήταν ο κινηματογραφικός μου έρωτας. […] Νομίζω ότι ο Patrick Swayze και ο David Bowie έδειχναν πολύ ωραίοι με στενά παντελόνια.»

Σκάρλετ ΓιόχανσονΠάτρικ ΣουέιζιηθοποιόςέρωταςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα