Σήριαλ με την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου - Ξεκινάει απεργία πείνας η Σταμάτη (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Την έντονη αντίδραση της Βίκης Σταμάτη προκάλεσε το νέο κόλλημα που παρουσιάστηκε στο ζήτημα της αποφυλάκισης τους συζύγου της, Άκη Τσοχατζόπουλου. Η Βίκη Σταμάτη βρίσκεται από το πρωί στις φυλακές του Κορυδαλλού και όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, δήλωσε πως αν δεν αποφυλακιστεί ούτε σήμερα ο σύζυγός

της θα τα τινάξει όλα στον αέρα.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ η Βίκη Σταμάτη πρόκειται να ξεκινήσει απεργία πείνας μέχρι να απελευθερωθεί ο σύζυγός της καθότι η αποφυλάκιση του πρώην υπουργού εξελίσσεται σε σήριαλ.

Η αποφυλάκιση αρχικά αναμενόταν να γίνει την περασμένη Παρασκευή 28 Απριλίου, ωστόσο υπήρξε κόλλημα λόγω του ότι δεν είχε γίνει συγχώνευση των ποινών του. Όλα έδειχναν πως η αποφυλάκιση επρόκειτο να γίνει σήμερα, αφού δεν έγινε χθες, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ φαίνεται πως και σήμερα υπάρχει κόλλημα για την αποφυλάκισή του.

Τα κολλήματα προέκυψαν τόσο με την χρηματική εγγύηση των 200.000 ευρώ που του επιβλήθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για να εξέλθει από τον Κορυδαλλό και κυρίως εξαιτίας της καταδίκης Τσοχατζόπουλου για δηλώσεις «πόθεν έσχες» όπου του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 5,5 ετών και χρηματικό πρόστιμο 210.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΙ ο εισαγγελέας δεν έχει ακόμα εκδώσει απόφαση αναφορικά με το αν ο πρώην υπουργός έχει εκτίσει την ποινή των 5,5 ετών αναφορικά στο «πόθεν έσχες», ώστε να επιτρέψει την αποφυλάκισή του. Παράλληλα, ζήτησε την κατάθεση και εξέταση των «πόθεν έσχες» των ανθρώπων που θα καταβάλουν την χρηματική εγγύηση των 200.000 ευρώ.

αποφυλάκισηΆκης ΤσοχατζόπουλοςΒίκυ ΣταμάτηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα