Δυναμικό comeback για τον Μπραντ Πιτ αλλά... πιο θλιμμένος από ποτέ (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μπραντ Πιτ επανήλθε δριμύτερος, κάνοντας ένα δυνατό comeback μετά τον πολύκροτο χωρισμό του με την Αντελίνα Τζολί.

Ο 53χρονος ηθοποιός πραγματοποίησε το πρώτο του εξώφυλλο μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του στο περιοδικό GQ και μάλιστα, πόζαρε εις τριπλούν, εμφανιζόμενος σε τρία διαφορετικά εξώφυλλα του περιοδικού.

Παρά το γεγονός ότι ο Μπραντ εμφανίζεται

σοβαρός και χωρίς να χαμογελά, τα καταγάλανα μάτια του κερδίζουν τον φακό και γοητεύουν τον καθένα!

Μετά τη φωτογράφιση ακολούθησε και μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη κατά την οποία ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την αγάπη, την απώλεια, το δυνατό αίσθημα της πατρότητας αλλά και για τα επόμενα βήματα μετά από τη ριζική αλλαγή στη ζωή του, που επέφερε ο χωρισμός.

Πάντως, η κατάσταση φαίνεται να βελτιώνεται όσον αφορά στη διαμάχη που παρακολουθήσαμε ανάμεσα σε εκείνον και την Αντζελίνα, καθώς την περασμένη βδομάδα τα παιδιά του έμειναν με τον μπαμπά τους, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και όπως τόνισε ο Μπραντ ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο μετά από 7 ολόκληρους μήνες. Καλοδέχτηκε, όπως είπε, τα παιδιά του με τις δυο νταντάδες τους και απόλαυσαν στιγμές που είχαν ανάγκη εκατέρωθεν.

Κάθισαν όλοι γύρω από το τραπέζι για να απολαύσουν το δείπνο τους και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και με χιουμοριστική διάθεση, «Ήταν το απόλυτο χάος! Κάθε παιδί ήθελε να φάει και κάτι διαφορετικό. Ευτυχώς που ο σεφ ήταν διατεθειμένος να ικανοποιήσει όλο τα γούστα».

Όπως και παλαιότερα, έτσι και αυτή τη φορά ο Μπραντ δήλωσε ότι έχει ανάγκη να περνά χρόνο με τα παιδιά του και να βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε φάση της ζωής τους.

Μπραντ Πιτπεριοδικό GQφωτογράφισηπαιδιάοικογένειασυνέντευξηαποκάλυψηφωτογραφίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα