Σεισμός στην Τουρκία: Θλίψη για το ζευγάρι των Ελλήνων – Βρέθηκαν αγκαλιασμένοι (Video)

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι νεκρό εντοπίστηκε το ζευγάρι των Ελλήνων που αναζητούνταν στην Αντιόχεια.

Οι Τούρκοι διασώστες που έψαχναν στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που βρισκόταν το ζευγάρι των Ελλήνων που έμενε στην Τουρκία, αρχικά εντόπισαν το πτώμα του άνδρα κάτω από τόνους τσιμέντου. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και το σώμα της γυναίκας του ομογενή.

Οι δυο τους καταπλακώθηκαν στην κρεβατοκάμαρά τους και μάλιστα βρέθηκαν από τους διασώστες αγκαλιασμένοι, σύμφωνα με το Mega.

Το δύσκολο έργο της αναγνώρισής

τους ανέλαβε ο γαμπρός τους, ο άντρας της κόρης τους, ο οποίος και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για το ζευγάρι.

Συγκινημένος ο γαμπρός του ζευγαριού δήλωσε πως «μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν κάτω από το κρεβάτι, μαζί, αγκαλιασμένοι. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές τους».

Για την ανεύρευσή τους είχε κινηθεί η 1η ΕΜΑΚ που βρέθηκε στην Αντιόχεια όμως την Παρασκευή το πρωί αποφάσισε να σταματήσει τις έρευνες στο σημείο καθώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν είχε εντοπιστεί κανένα σημάδι ζωής, ούτε από τις έρευνες των ανδρών της ΕΜΑΚ, ούτε και από τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Η ΕΜΑΚ με γεώφωνα, θερμικές κάμερες με μικρόφωνα, διασωστικά σκυλιά και δύο ειδικού τύπου οχήματα, ερεύνησε στα συντρίμμια με την ελπίδα να εντοπίσει το άτυχο ζευγάρι.

Όπως έγινε γνωστό στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από την πυροσβεστική, ο ένας διασώστης είχε μπει μέσα στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος της εξαώροφης πολυκατοικίας όπου διέμενε το ζευγάρι προσπαθώντας να τους εντοπίσει.

Λίγο αργότερα, η επιχείρηση της ελληνικής αποστολής σταμάτησε καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη ζωής, και τα τουρκικά συνεργεία προχώρησαν σε «εκκαθάριση» του χώρου με σκαλπτικά εργαλεία που δεν κάνουν διάτρηση.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στο Παρίσι: Άνδρας πυροβολεί από το μπαλκόνι του – Αποκλείστηκε η περιοχή

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο κατέρριψε άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από την Αλάσκα (Video)

Σεισμός στην Τουρκία: Συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει κατασκευαστής 12όροφου κτιρίου που κατέρρευσε (Photos/Videοs)

Keywords
Τυχαία Θέματα