Κουτσούμπας κατά πάντων για το ΕΑΜ

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Μητσοτάκη στη Βουλή – η… σύσταση δηλαδή – προς τον Αλέξη Τσίπρα να μην παίζει ο ύμνος του ΕΑΜ στις ομιλίες του αν θέλει να πείσει ότι «δεν επενδύει συνειδητά στους διχασμούς του παρελθόντος».

Για να μην μείνει καμιά αμφιβολία, πρόσθεσε στην ίδια αναφορά: «Επιμένετε να μας θυμίζετε τις χειρότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας».

Στις αντιδράσεις

και τον ευρύτερο σχολιασμό ο Δημήτρης Κουτσούμπας πρόσθεσε τη δική του πινελιά στρέφοντας τα βέλη του όχι μόνο κατά Μητσοτάκη, στον οποίο καταλόγισε προκλητικές και ανιστόρητες αναφορές, αλλά και προς τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για «τυχοδιωκτισμό» αφού «κατόρθωσε να κάνει το ακατόρθωτο, να βάλει το ΕΑΜ δίπλα στον ορκισμένο εχθρό του, τον Γεώργιο Παπανδρέου».

Η αιτία της εν λόγω παρατήρησης του Κουτσούμπα ήταν οι ουκ ολίγες σχετικές αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του στην Πάτρα την περασμένη Παρασκευή…

Διαβάστε επίσης:

Κι άλλο πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ

Εκλογές 2023: Στη ΝΔ και ο γιος του Ροβέρτου Σπυρόπουλου – Με ρυθμούς… πολυβόλου οι προσχωρήσεις πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Δεν τον ικανοποιεί, αλλά… είχε επιτυχία

Keywords
Τυχαία Θέματα