Σειρές και σόου μαγνήτες τηλεθέασης το ΠΣΚ- Τα δελτία του ΣΚ κέρδισαν τις εντυπώσεις

Η νέα κωμωδία «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» των Μιχάλη Ρέππα- Θανάση Παπαθανασίου μοιράζει να βαδίζει στα χνάρια της περσινής επιτυχίας «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Η φετινή σειρά τους, όπως και η περσινή είναι στο μενού του Mega της Παρασκευής στις 14 του μήνα ήταν το πρόγραμμα που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα, σύμφωνα με τη Nielsen.

Δεύτερο κατετάγη το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»,

τρίτο καλύτερο την ημέρας το τηλεπαιχνίδι «Celebrity Game night» που έκανε πρεμιέρα και αμέσως μετά η πρώτη της σεζόν εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Στα αξιοπρόσεκτα, εντός δεκάδας η κοινωνικοψυχολογική σειρά «Στοργή» του Σκάι, το ριάλιτι «Asia express» του Star που έχει «ρεύμα».

Το Σάββατο, με τηλθέαση περι τη μιαμιση μονάδα κάτω σε τηλεθέαση συνολικά, ξεχώρισε το πολύωρης διάρκειας σόου «Just the 2 of us». Με 6,1% τηλεθέαση ήταν το δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας και αμέσως μετά ξεχώρισαν το βραδινό δελτίο του Σκάι αλλά και η κωμική «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» του Mega.

Την τιμητική τους είχαν προχθές τα δελτία ειδήσεων που κατέλαβαν τις μισές θέσεις του ημερήσιου Top 10 σε μια ημέρα με θερινά χαρακτηριστικά τηλεθέασης.

Λίγο παραπάνω συγκέντρωση παρατηρήθηκε με αφορμή το Top 10 της Κυριακής όπου τη διαφορά έκανε- προφανώς- η σειρά «Η γη της ελιάς», με άνετη επικράτηση στον ανταγωνισμό και τρείς ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από το αμέσως επόμενο- καλύτερο- πρόγραμμα, το «Μαύρο ρόδο» του Mega.

Και χθες οι περισσότεροι πριμοδότησαν τα δελτία ειδήσεων, ίσως και επειδή δεν υπήρχε κάτι άλλο ελκυστικότερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για σχεδόν μισό εκατομμύριο τηλεθεατές τη φορά, αποτελούν «ραντεβού» τα επεισόδια της εκπομπής «Kitchen lab» του Άκη Πετριτζίκη.

Διαβάστε επίσης:

Πανδαισία Μουντιάλ από τον ΑΝΤ1- Στα 3,33 το μήνα η συνδρομή στο ΑΝΤ1+

Τηλεθέαση: Μάχη ανάμεσα σε Mega και Alpha το ΠΣΚ (πίνακες)

Σασμός – Spoiler: Ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος» αποκαλύπτει τι θα συμβεί στη σειρά (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα