Σε θέσεις μάχης Brad Pitt και Angelina Jolie για την κηδεμονία των παιδιών

ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί η Angelina Jolie και ο Brad Pitt να έβγαλαν πολλά εκατομμύρια από τη στιγμή που παντρεύτηκαν το 2014, αλλά η μάχη για τους όρους του διαζυγίου που ανακοινώθηκε, δεν θα είναι για την κοινή τους περιουσία, αλλά για την κηδεμονία των 6 παιδιών τους, αναφέρει δημοσίευμα του CNN.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, η διάσημη ηθοποιός έχει ζητήσει

να έχει την κηδεμονία των παιδιών και αναγνωρίζει το δικαίωμα στον Pitt να βλέπει τα παιδιά. Από την πλευρά του ο Pitt, ζητάει να υπάρξει κοινή κηδεμονία για τα έξι τους παιδιά.

«Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα πολύτιμο αγαθό που δεν μπορούν να αγοραστούν με χρήματα» είπε γνωστός δικηγόρος διαζυγίων σε συνέντευξή του στο CNN. «Εάν κάποιος σου πει ότι πρέπει να έχεις περιορισμένο χρόνο με τα παιδιά σου και εσύ διαφωνείς με αυτό, τότε εξελίσσεται συχνά σε μεγάλη διαμάχη».

Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι οικονομικές απαιτήσεις του πρώην ζευγαριού από την κοινή τους περιουσία. Σύμφωνα με το Forbes το ζευγάρι από τη στιγμή που παντρεύτηκε κέρδισε περίπου 117,5 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τον έμπειρο δικηγόρο, ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, εάν υπάρχει, μπορεί να ρυθμίζει τα περιουσιακά θέματα, αλλά στην Καλιφόρνια δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για την κηδεμονία των παιδιών.

Η Jolie εκπροσωπείται από τη δικηγόρο Laura Wasser, η οποία είχε αναλάβει και την υπόθεση του διαζυγίου της με τον Billy Bob Thornton, και στο παρελθόν έχει αναλάβει τις υποθέσεις των Gwen Stefani, Jennifer Garner και Britney Spears, Melanie Griffith και Antonio Banderas.

Ο Pitt δήλωσε ότι είναι πολύ λυπημένος από την εξέλιξη του γάμου του, τόνισε ότι αυτό που έχει σημασία είναι ευτυχία των παιδιά τους και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να τους δώσουν το χώρο που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν αυτή τη δύσκολη περίοδο. Και η Jolie ζήτησε από τα ΜΜΕ να μην εστιάσουν στα παιδιά.

Brad PittAngelina Jolieδιαζύγιο Pitt JolieHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα