Σάββας Πούμπουρας: Ο απολογισμός μετά το τέλος της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη

Αυλαία έριξε, χθες Παρασκευή, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Ταυτόχρονα έληξε και η συνεργασία της παρουσιάστριας με τον Σάββα Πούμπουρα.

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Γειά σου» συνάντησε τον Σάββα Πούμπουρα μετά το τέλος της εκπομπής και τον ρώτησε για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με την παρουσιάστρια.

«Το βίντεο αυτό, ήταν πολλές από τις ωραίες μας στιγμές μαζεμένες. Το χάρηκα πολύ. Συγκινήθηκαν κάποιοι συντελεστές και φίλοι. Ήταν ωραίο. Ξέρεις,

στο τέλος σκέφτεσαι μόνο τα ευχάριστα. Και που δεν υπάρχουν δυσάρεστα; Όλες οι επαγγελματικές σχέσεις έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους», δήλωσε για το βίντεο του αποχαιρετισμού.

»Μια χαρά πέρασα φέτος. Ξέρω ποιος είμαι, ξέρω τι κάνω, ξέρω τις δυνατότητές μου και ξέρω να ξεπερνάω εμπόδια. Να ξεπερνάμε οποιαδήποτε προστριβή γρήγορα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Κρατάω πάντα το θετικό πρόσημο από ό,τι τελειώνει. Και επίσης, γενικότερα στη ζωή μου, ακόμα κι αν κάτι πάει άσχημα, και από το άσχημο έχεις να πάρεις κάτι, όπως και από το καλό» ανέφερε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Για το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστεί με την παρουσιάστρια, ο Σάββας Πούμπουρας είπε: «Ίσως σε ένα τελείως διαφορετικό concept να συνεργαζόμουν ξανά με την Ελένη Μενεγάκη. Για μένα ήταν πρωτόγνωρο το καθημερινό. Δεν είχα κάνει τέτοιου είδους εκπομπή, ήταν κάτι καινούργιο για εμένα. Πήρα πάρα πολλά από την Ελένη. Θα συνεργαζόμουν με την Ελένη σε ένα τελείως διαφορετικό κομμάτι».

Ερωτώμενος για το unfollow στο Instagram, τόνισε: «Αυτά έγιναν πριν από πολύ καιρό. Εσένα σου αρέσουν όσα βλέπεις στο Instagram; Σου αρέσουν τα τακούνια, τα φορέματα; Μπορεί κάποια στιγμή να βαρεθείς να τα βλέπεις. Όπως και η Ελένη μπορεί να βαρεθεί να βλέπει φαγητά».

Για τον διάλογο που είχαν στον «αέρα» της εκπομπής, σχολίασε: «Επειδή φοράει αυτά τα φορέματα που μου αρέσουν και με πήγε σερί, της λέω: τρεις μέρες μ’ έχεις πάει σερί με τα φορέματα. Μάλλον δεν το ακούσατε καλά. Αυτό ήταν όμως, δεν ήταν κάτι άλλο».

Διαβάστε επίσης:

Ντούα Λίπα: Από τη Σίφνο στον Παρθενώνα

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Μιλάνε για αξιοπρέπεια στρέιτ, που μπορεί να είναι ακόμα στη… ντουλάπα»

Κατερίνα Στανίση: «Δυστυχώς υπήρχαν και οι τύποι που σήκωναν χέρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα