Σάρον Στόουν: Μάνατζερ της είχε πει ότι δεν είναι «σέξι»

Η Σάρον Στόουν ισχυρίστηκε ότι ο μάνατζερ, με τον οποίο συνεργαζόταν εκείνη την περίοδο, της είπε ότι δεν ήταν «γ@μήσιμη» μόλις έξι εβδομάδες προτού πάρει το προβάδισμα στο ερωτικό θρίλερ του 1992 «Βασικό Ένστικτο».

Γράφοντας στη νέα αυτοβιογραφία της «The Beauty of Living Twice», η 63χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν «ντροπαλή και εσωστρεφής» στην αρχή της καριέρας της.

Στο βιβλίο της, το οποίο κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα, η Στόουν είπε ότι ο ατζέντης της στο Χόλιγουντ, της είπε ότι δεν θα προσληφθεί καθώς δεν είναι «σέξι».

H Σάρον Στόουν θυμήθηκε το περιστατικό στο περιοδικό «Vanity Fair»:

«Ο μάνατζέρ μου εκείνη την εποχή, μου είπε ότι κανείς δεν θα με προσλάβει γιατί όλοι είπαν ότι δεν ήμουν σέξι. Δεν ήμουν, όπως τους άρεσε να λένε στο Χόλιγουντ εκείνη την εποχή, «γ@μήσιμη». Ήμουν ακόμα τόσο ντροπαλή και εσωστρεφής. Αλλά ο Ρόι Λόντον (ο καθηγητής υποκριτικής) με ενθάρρυνε. Ο Ρόι με ρώτησε, “Αν συνεχίζεις να περιορίζεις την σεξουαλικότητά σου, πώς περιμένεις να παίξεις κάποιο ρόλο;” Έξι εβδομάδες αργότερα μπήκα στο καστ του Βασικού Ένστικτου».

Η Στόουν παραδέχτηκε ότι «δεν ήταν εύκολο» να μπει στο «πετσί» του πρωταγωνιστικού ρόλου στο Βασικό Ένστικτο, στον οποίο περιλαμβάνεται η διάσημη στιγμή όπου ο χαρακτήρας της σταυρώνει και ξεσταυρώνει τα πόδια της – για να αποκαλύψει ότι δεν έχει εσώρουχα – σε ένα δωμάτιο αστυνομικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα