Σάρον Όσμπορν για πλαστικές: «Μάλλον το έχω παρακάνει»

Την απόφασή της να σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις μοιράστηκε η Σάρον Όσμπορν, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι μάλλον το έχει παρακάνει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Sun, η παρουσιάστρια και σύζυγος του Όζι Όσμπορν δήλωσε πως το τελευταίο λίφτινγκ που έκανε την τρόμαξε, καθώς ένιωσε να μοιάζει με Κύκλωπα.

«Αυτό το τελευταίο με φόβισε. Πραγματικά το παρατράβηξα με το τελευταίο λίφτινγκ και τώρα δεν θέλω να κάνω άλλο ο χρόνος είναι εναντίον μου, δεν μπορώ να κάνω άλλο λίφτινγκ» είπε χρακτηριστικά,

αποκαλύπτοντας ότι κατά την τελευταία της επέμβαση που διήρκεσε 5,5 ώρες, η ίδια είπε στον γιατρό πως «το ένα μάτι ήταν διαφορετικό από το άλλο».

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάρον Όσμπόρν αναφέρεται στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Στην αυτοβιογραφία της το 2013 «Unbreakable» είχε παραδεχθεί πως «δεν υπάρχουν πολλά που δεν έχω πειράξει, τεντώσει, κάνει peeling, κάνει λέιζερ, βάλει θήκες, βελτιώσει ή αφαιρέσει τελείως».

Μάλιστα και τότε ανέφερε ότι δεν προτίθεται να κάνει ξανά κάποια πλαστική στο μέλλον, ωστόσο, τελικά άλλαξε γνώμη και το 2019 απέκτησε ένα… νέο πρόσωπο, όπως είχε πει δημόσια.

Πέρα από τις επεμβάσεις, η Όσμπορν μίλησε και για τη μετακόμιση που θα κάνουν με τον σύζυγό της στην Αγγλία, ύστερα από δυο δεκαετίες στις ΗΠΑ.

«Ο γιος μου δεν θέλει να μετακομίσω, όμως ο [Όζι] χρειάζεται περισσότερο χρόνο στην Αγγλία και εγώ θα έρχομαι σε ταξίδια», σχολίασε η παρουσιάστρια η οποία θα καλύψει τηλεοπτικά την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Σαραφιανός για #metoo: «Σε κάποιες περιπτώσεις ήταν ευκαιρία κάποιοι να εκδικηθούν»

Σάββας Πούμπουρας: «Ελπίζω με αυτό το video να χτυπήσω και τα δικά σας καμπανάκια» (video)

Εβελίνα Παπούλια: «Παντρεύτηκα και χώρισα την ίδια μέρα» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάρον Όσμπορν, Μάλλον,saron osborn, mallon