Σακίρα: Viral το βίντεο με χειρονομίες σε βάρος της τραγουδίστριας από τη μητέρα του Πικέ (Video)

Μπορεί η Σακίρα και ο Πικέ να έχουν χωρίσει εδώ και έξι μήνες, ωστόσο επανέρχονται διαρκώς στη δημοσιότητα λεπτομέρειες της σχέσης τους που δείχνουν πως ήταν κάτι περισσότερο από τοξική.

Πρόσφατα ένα παλιό βίντεο έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα στο οποίο φαίνεται η μητέρα του ποδοσφαιριστή να κάνει μια χειρονομία στην πρώην νύφη της, μια κίνηση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας.

Αν και για τη σχέση μεταξύ τω δύο γυναικών έχει καταγραφεί ότι είχαν καλή σχέση, στο βίντεο που αναβίωσε στα κοινωνικά δίκτυα

από τους θαυμαστές της Σακίρα, αποτυπώνεται μια έντονη στιγμή μεταξύ της Μονσεράτ Μπερναμπέου με την τραγουδίστρια.

Στο βίντεο φαίνεται ότι και οι δύο μιλούν δίπλα στον Πικέ, και σε ένα σημείο της συνομιλίας, η πρώην πεθερά της σφίγγει το αριστερό μάγουλο της Σακίρα και στη συνέχεια της κάνει σημάδι να σταματήσει να μιλάει.

Η αντίδραση της Σακίρα δεν φαίνεται γιατί η πλάτη της είναι γυρισμένη στην κάμερα που καταγράφει το γεγονός, αλλά δεν θα μοιάζει με μια φιλική συνομιλία, καθώς η Μπερναμπέου κάνει χειρονομίες με τα χέρια της και το πρόσωπό της δεν υποδηλώνει ότι αστειεύεται. Ενώ συμβαίνει αυτό, ο Πικέ δεν προσέχει καν τι συμβαίνει και μιλάει με έναν άνδρα που βρίσκεται επίσης στη σκηνή.

Siempre siempre me dio mala espina este ser maligno. Pobre @shakira menos mal abriste los ojos. pic.twitter.com/FOoG1aAqwg

— carladirty (@carla_dirty) January 23, 2023

Διαβάστε επίσης:

Τζέρεμι Ρένερ: Καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό ενώ προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του

Τζέιμι Λι Κέρτις: Πρώτη φορά υποψήφια για Όσκαρ – Η αντίδρασή της στην ανακοίνωση (Photos)

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής – Η συγγνώμη από την Κατερίνα Καινούργιου (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σακίρα, Viral, Πικέ Video,sakira, Viral, pike Video