Τζέρεμι Ρένερ: Καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό ενώ προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του

Ο Τζέρεμι Ρένερ προσπαθούσε να σώσει ένα μέλος της οικογένειας από το να παρασυρθεί κάτω από εκχιονιστικό όταν το όχημα άρχισε να γλιστράει, συντρίβοντας τον ηθοποιό, σύμφωνα με μια αναφορά που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αρχές στη Νεβάδα.

Το ατύχημα της 1ης Ιανουαρίου είχε ως αποτέλεσμα ο 52χρονος σταρ των Avengers να υποστεί «αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικά τραύματα» και να σπάσει πάνω από 30 οστά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Σύμφωνα με το CNN, ο Ρένερ χρησιμοποίησε το μηχάνημα για να βοηθήσει ώστε να μετακινηθεί το όχημα του ενήλικου ανιψιού του από το δρόμο μετά από σημαντική χιονόπτωση που έπληξε την περιοχή, ωστόσο το εκχιονιστικό άρχισε να γλιστρά.

Ο Ρένερ απομακρύνθηκε αμέσως από το όχημα χωρίς να τραβήξει χειρόφρενο. «Μόλις βγήκε, συνειδητοποίησε ότι κατευθυνόταν επάνω στον ανιψιό του», αναφέρει η έκθεση. «Φοβόταν ότι το όχημα επρόκειτο να χτυπήσει τον ανιψιό του, έτσι αποφάσισε να προσπαθήσει να σταματήσει ή να εκτρέψει το εκχιονιστικό».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μπήκε ξανά στην καμπίνα του εκχιονιστικού ανεβαίνοντας στην κινούμενη ράγα του, με αποτέλεσμα να «τραβηχτεί κάτω από την αριστερή πλευρά», σημειώνει η έκθεση.

Το γραφείο του σερίφη της Νεβάδα απεφάνθη ότι αν είχε τραβηχτεί το χειρόφρενο, το ατύχημα θα είχε αποφευχθεί.

Διαβάστε επίσης:

Τζέιμι Λι Κέρτις: Πρώτη φορά υποψήφια για Όσκαρ – Η αντίδρασή της στην ανακοίνωση (Photos)

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής – Η συγγνώμη από την Κατερίνα Καινούργιου (Video)

Μαντόνα: Ακυρώθηκε η ταινία για τη ζωή της «βασίλισσας της ποπ»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζέρεμι Ρένερ, Καταπλακώθηκε,tzeremi rener, kataplakothike